2777
2789

دوستان عزیزم خواهرای گلم 

میدونین ک ما چند نفریم ک داریم تو ایران زندگی میکنیم چنتا زن متاهل یا حالا مجرد خداییش تو اینهمه ادم مگه چقد میتونه شوهر بد و زندگی خراب باشه 

ینی اصن خوب وجود نداره خوشبختی جزو محالات هستش؟ ینی مجردامون باید فک کنن یک درصد شاید خوشبخت شن و متاهلامون بگن یکیش خود من بگن همه مردا بدن دورون دورنگن .مردی ک سرده خائنه مردی ک گرمه هم خائنه میخواد زنشو گول بزنه مرد رفیق باز خائنه کسی ک رفیقم نداره لابد با زنا سرشون گرمه در کل همه بدن 

اما ی خورده منطقی فک کنیم تعداد تاپیکای بد توی این جامعه بزرگ ما انگشت شماره ن اینکه بدی نباشه خیلی هم زیاده ولی این ب این معنی نیست مرد  عاشق زن و زندگی وجود نداره امل چون بدیا و منفی ها بولد میشن و بزرگ جلوه داده میشن یکیش برابری میکنه با هزار تا خوبی 

من یکی  جنبه ش رو ندارم میدونم خواه یا ناخواه روی طرز فکر خیلیامون تاثیر گذاشته 

تاپیک مثبت اندیشی زدم ی نفر اومد فقط هیچکی نیومد کمک کنه خوب فک کنم چرا ذهنمون اینقد بیماره ی ذره فک کنیم 

من میرم چون بی ظرفیتم در مقابل این حجم از بی اعتمادی بدی شک و خیانت 

دوستون دادم 

دادم کاربریمو بترکونه نی نی یار 

بای بای

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

خو 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم عقیدم با شما

چجوری میری

خیلی دلم میخواد دیگه نیام اما هی وسوسه میشم

والا به شوهرم دارم بی اعتماد میشم

همشهم دلم میخواد از کارهای مادر شوهر و خواخر شوهرم ایراد بگیرم

فکر میکنم قصد و غرض دارن همش

میخوام کلا (دلیت اکانت؟؟؟) کنم

چجوری میشه ترکوند؟

بی تو مهتاب شبی باز, ولش کن دیگر...این منِ بی تو مگر کوچه خیابان بلد است
منم هم عقیدم با شما چجوری میری خیلی دلم میخواد دیگه نیام اما هی وسوسه میشم والا به شوهرم دارم بی ...

ب نی نی یار گفتم حذف کنه کاربریمو ک وسوسه نشم

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

عزیزم به نظر من که نرو ولی کم تر بیا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊