2777
2789
عنوان

مسخره نکنیدا ولی کسی تا حالا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 8310 بازدید | 36 پست
اونا دیگه چ قومی بودن ب پستاان اون‌حیوونم رحم نکردن😁

😂😂😂😂😂😂

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
تو شهر ما همه میخورن خیلی هم خوشمزشت ولی خوب میگن زیادش واسه خانونمها خوب نیست

اره خوشمزه بود خیلی

خیلی میلم میکشید بازم بخورم 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پستان گاو رو بریدن کبابش کردن😂😂😂😂😂 من فقط به این قسمتش فکرکردم😁

خوب موقعی که ذبحش میکنند اونجاشم میبرن خرد میکنند دیگه

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
اگه مضر بود مطمئن باش جلوشو میگرفتن ولی خوب چون چربیش زیاده یکم مضره واسه اونایی که چربی دارن و خان ...

اره راست میگی

چون صبح خیلی خیلی خیلی معذرت میخام انگار همه ش چربی ازم دفع میشد 

واسه همین پرسیدم 

خیلی ترسیده بودم 

منکه نمیدونستم چیه فکر کردم مرغه  بوشم خیلی خوب بود

چون نمیدونستی نباید میخوردی زن داداش من تو بارداریش تاسر در نمیاورد غذایی ک میخواد بخوره چیه ار کیه نمیخورد یه بار رفتیم خرید میخواستیم سوهان بخریم از اون تسترش اد زن داداشم نخورد گفت معلوم نیس پولی اینو خریده حلال بوده یان با چون هوس کرده بود خرید با پول خودش خورد......اینقدر حساس بود تو بارداری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
چون نمیدونستی نباید میخوردی زن داداش من تو بارداریش تاسر در نمیاورد غذایی ک میخواد بخوره چیه ار کیه ...

حلال حرومیشو که میدونستم حلاله 

اخه پول دادن خریدن دیگه خودشون گفتن 50 تومن خریدیم 

اما اینکه چی هست میگم شبیه مرغ بود جای شک و شبهه هم نداشت

خوبه حداقل دستان خوردی.. من دیدم بیضه های گوسفندو میخورن  اوووق    

اه حالم بهم میخوره ،چه چیزایی میخورن بعضی ها 😷  

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

سیراب شیردون بوده احتمالا کبابیشو نشنیدم تا حالا ولی شنیدم تهوع بارداریو میندازه ولی دیگه نخور هرچیزیو اینم نحخور دیگه از دکترت بپرس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏