2777
2789
عنوان

مسخره نکنیدا ولی کسی تا حالا .....

8306 بازدید | 36 پست

کباب پ س ت ا ن گاو یا گوسفند خورده ؟

دیشب یه جایی بودیم همچین بوی کباب مشتی میومد منم که ویار دارم تقریبا بد

دیگه اوردن بهم تعارف کردن

منم یه تیکه شو خوردم اصلا نپرسیدم چیه اولش فکر کردم انگار مرغ کباب کردن 

با اینکه حالم بد بود انگار دلم خواستش

خوردم خوشمزه بود 

بازم به شوهرم اشاره کردم یه تیکه دیگه برام برداشت خوردم

بعدش تو حرفاشون فهمیدم چیه

انگار از دیشب که اونو خوردم صبح اصلا حالت تهوع نداشتم 

نمیدونم بد نیست

ضرر نداره

کسی نمیدونه ؟

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو حاملگی ک نباید هر چیزیو خورد 😟😳

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  

😨😨😨 نه والا تا حالا نشنیده بودم ،چقدر عجیب ،انشاالله که براتون هیچ ضرری نداشته باشه خانمی 

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

بی تربیت

نقی معمولی😅

ببینید واسه همین میگن بهشت زیر پای مادران است😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اما خداییش خوش خوراک بودا

شاید اگه میدونستم چیه نمیخوردم 

اما بعدش که فهمیدمم حالم بد نبود

تو اینترنتم چیزی درموردش پیدا نکردم

کاش ااگه کسی چیزی میدونه بگه

برم بخرم بلکه حالم خوب بشه

امروز خوب بودم تهوع نداشتم

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
عزیزم تو حاملگی ک نباید هر چیزیو خورد 😟😳

منکه نمیدونستم چیه فکر کردم مرغه 

بوشم خیلی خوب بود