نغمه۲۷ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان خدایا همه ی مارا بخوابان | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 37 پست ای خواب عزیزم کجایی برگرد🤪🤪 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1397/10/19 | 03:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 بسوزه پدر اعتیاد که شب و روزمون یکی کرده📱📲💻 بسوزه گوشیم که نمیزاره بخوابم وای نه خدانکنه گوشیام گرون شده نمیتونم بخرم باید از توی جوب پیدام کنن یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 من از 6صبح تا 12 میخوابم خیلی ناراضیم از خودم 😔 تا ۱۲ شب ؟؟😯😯😯 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 آآمممممییییییین من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 من عادت دارم بیدار بمونم تمام کارامو این موقع شب تا صبح انجام میدم حتی حموم رفتن ودرس خوندنم یه عده هستن شب ک میشه انرژی میگیرن و شروع میکنن به کار کردن یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 نه من ايران نيستم تازه ٨-٩ شب ميام خونه صبح بايد نه برم تاشب .الان برا همسرم برافرداش درست ميكنم كه ... به به چیچیمیپزی حالا 😋😋😋 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
saratara عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 341 به به چیچیمیپزی حالا 😋😋😋 برا خودم عدسي بببرم سر كار برا همسرم كلم پلو شيرازي .يكم دم بكشه ميرم ميخوابم خودش بيدارهه تا تو ظرف كنه
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 یه عده هستن شب ک میشه انرژی میگیرن و شروع میکنن به کار کردن اره من جغدهم هستم😅 یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اسم کاربریت چرا این زدی عزیزم اسممه عزیزززم یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 برا خودم عدسي بببرم سر كار برا همسرم كلم پلو شيرازي .يكم دم بكشه ميرم ميخوابم خودش بيدارهه تا تو ظرف ... یاد ماه رمضون افتادم به به نوووش جاااانخسته نبااااشی یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اره من جغدهم هستم😅 منم هم😂😂😂😜🤪 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
۱۱۱۱ عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 اسممه عزیزززم عه ایرانی هستین؟ پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عه ایرانی هستین؟ بله قربوونت یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 نه تا 12 ظهر 😂😂 آهان ترسیدم 😂😂😂😂 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
۱۱۱۱ عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 بله قربوونت 😘😍😘 پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم