سلام خانوما گفتم خوابم نمیبره لااقل یه چیزی كه امروز ذهنمو درگیر كرده حل كنم. من سه چهار ساله عروس شدم و چند وقت طولانی ازشون ناراحت بودم بعدم ترجیح دادم كمتر محل بدم و رفت وامد كنم. درحالی ك فكر میكردم حق با منه خواهرشوهرم پشت سرم گله كرده ازم. من هنوز هیچی بهش نگفتم.حالا میخوام برم حرفای دلمو بگم. اگه نگم دلم اروم نمیگیره اگرم بگم میترسم پشیمون بشم .چیكار كنم ؟؟؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صحبتهاتون رو به صورت نامه (پیامک مثلا) بنویسید اول، منطقی و مودبانه. بعدش پیش از اینکه بفرستید، خودتون بخونیدش! اون موقع تجسم کنید که اگر شما جای اون بودید، و حق هم با طرف مقابلتون بود با دیدن این گلایه چه واکنشی نشون میدید و چه حسی بهتون دست میده؟ بعد تلاش کنید جوری متن صحبتتون رو ویرایش کنید که به بهترین واکنش منجر بشه!😀
چون اگه از این ادمایی هستی ک پشیمون میشن زود مطمن باش پشیمون میشی
و درضمن اگرم خواهر شوهرت آدم با درکی نیس و کلا اهل غیبت و حرف دراوردنه بگی چهارتا حرفم میذاره تو کاست با چشم گریون میری خونتون
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...