2777
2789
عنوان

توقع بیجا 😭😭😭😭

472 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها ازتون راهنمایی میخوام خواهرانه دلسوزی کنید من همسرم ماهیانه یه مبلغی بهم میده ولی من واقعا کم میارم باوجوداینکه خودمم یه مقداری کارمیکنم بعدحالا این به کنار ازیکم ماه تا سی ام منتشو یه سرم میزنه کابل شارژشوجدامیکنه با بحثای کوچیک سوئیچشو میبره باخودش  این درصورتیه که 20میلیون پول ماشینشو من طلا فروختم  منم خدا شاهده خیلی ساختم و کوتاهی اومدم و منطقی حرف زدم گاهی احساس میکنم از کوتاه اومدن زیادیه که این بلاهاسرم میاد  ولی دریغ ازمعرفت و شعورومنطق دیروزناهارپختم بعد هوس الویه کردم شارژنداشتم تک زدم دوبار زنگ نزد اومدخونه کاپشنشو دراورد گفتم درنیاربرو الویه بخر هوس کردم گفت میخواستی زودتربگی گفتم دوبار تک زدم گفت من ک امروزصبح شارژخریدم 2تومن چکارش کردی گفتم زنگ زدم جایی تا الوگفتم تموم شد خداشاهده از روی همه خجالت میکشم وسط حرفام شارژم تموم میشه اونا بهم زنگ میزنن پولی که میده خرج یه کلاسمم نمیشه تا یکم بحثمون میشه میگه وظیفه ی من نیست پول دکتربدم توقانون نیومده خرج دکتر توی نفقه باشه پیش پدرش گفت ازمن ماهیانه میگیره شارژم میگیره پدرشم گفت وظیفته  ظهر رفت سرکار قبلش بهم گفت برو خونه بابات تکلیفتو معلوم کنن منم اومدم بهش پیام دادم بیا حرفاتو با بابام بزن اومد چه چیزاکه نگفت پیش پدرومادرم رفتم توزمین دیگه رسما فهمیدم به هرکی خوبی کنی چنگ میکشه توصورتت دلم گرفته یه چیزی سر سینم سنگینی میکنه دستم سرشده احساس میکنم دارم می میرم 

ب پدرت چی گفت؟ اونا بهش چی گفتن؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی چی ک گفته برو خونتون 👿👿👿

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. ولی این واقعیت هستش که ما خانمها ،رفتار خودمون باعث سواستفاده شوهرامون شده. پیش پدر و مادرت چی گفت ؟ اونا چه جوابی دادن

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
350 ولی 100تومنشو قرعه کشی دارم یعنی 250میتونم خرج کنم 

خوشبحالت 😔 من ماهی ۱۰۰میگیرم ازش.اونم الانچن ماهه .اونم باکلی مکافات.شارژم یاپول خودم میخرم.چ کلاسی میری دوستم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
کارشه بارهاگفته 

تو منت طلاهایی ک فروختیو نمیزاری؟؟؟ توام کارای خودشو باهاش کن ک بفهمه دیگ 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
350 ولی 100تومنشو قرعه کشی دارم یعنی 250میتونم خرج کنم 

۳۵۰ تومن میگیری؟چیکار میکنی باهاش دقیقا؟؟؟

خوشبحالت 😔 من ماهی ۱۰۰میگیرم ازش.اونم الانچن ماهه .اونم باکلی مکافات.شارژم یاپول خودم میخرم.چ کلاسی ...

منم همینطور 😐