2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یه روز حال منم خوب شه...یه روز آرامش تو زندگی منم بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر نیستیم اما می خواهیم به هم کمک کنیم شما بیماری که ندارید اینها که شما می گوید یه جور افسردگی نیست چون من خودم اینطور بودم اما الان خوب شدمتا حدودی نه کامل همش شبا بیدار میشم
به نطرم شما افسردگی دارید واز حمله های اصطراب رنج میبرید.خودم هم این حالت را تجربه کردم.به نطرم درمان دارویی را ادامه بده سر خود داروهاتو قطع نکن.بعصی ادما زمینه افسردگی دارن فقط باید از خودت بیرون بیای وسر خودتو گرم کنی با مردم بجوش حتی اگه دوست نداری.ورزش کن .جسمتو اینقدر خسته کن تا شب بیهوش بشی.برو پیاده روی طولانی مدت.انشااله خوب میشی.باید خودت به خودت کمک کنی
پسرم تا تو که هستی دوجهان در نظرم فردوس است
تینا جان عزیزم من هم مثل تو از اون دستع ادما نیستم که بگم بقیه هم مشکل دارن و هزار تا حف کلیشه ای اصلا این حرفا حالمو بدتر می کنه چه فرقی می کنه اصلا وقتی تو تو ی اون مشکلی اینکه همه هم مشکل دارن چه فرقی می کنه اینا یه مشت حرف تکراریه هر ادمی دردش هر چی که هست زجرش مال خودشه شکل خودشه هیچ کس دیگه هیچ کس نه می فهمه نه درد می کنه چون شاید بعضی مشکلات شبیه هم باشن یکی مریض داره یکی درد احساسی داره ولی اینا ظاهرا شبیه همن واقعا نیس درد من درد منه ادما با هم فرق دارن اینارو گفتم که بگم واقعا منم مثل شما از حرفای تکراری خستم سال هاست منم دنبال ارامشم البته به شکل خودم و دنبال ارزوی خودم الانم خیلی وقته دارم دعا می کنم ولی بدتر شده که بهتر نشده اما نمی تونم کنار بکشم من پای خواسته هام وایمیستم انقدر کن خدا درو بروم باز کنه نا امیدی ادمو از پا در میاره این ادمی که داره باهات حرف می زنه درد کشیدس بدجورم درد کشیدس اما فهمیده فقط و فقط خدا می تونه چاره گره زندگیش باشه خدا خدای همس خسته نشو بخواه ازش خدا خیلیییییییی بزرگه بخواه
خدایا منو دست خالی برنگردون بحق خودت قرانت ائمت
این ترس این استرس اینکابوسا ریشه داره منم یارسال باشوشو دعوا کرده بودم اصلا نمی تونستم بخوابم وقتی می خوابیدم یه جیزی روی قلبم فشار میداد قشنک حس می کردم روحم داره جسمم تکون میده خلاصه بد بود حالم
نذر چی؟ نذر زیاد کردم.
آره دیانا، اضطراب همیشه باهامه، به خاطر همین روانپزشک و روانشناس و ... رفتم.
آزمایش هم تقریبا هر 6 ماه میدم.
هی فلانی! زندگی شاید همین باشد...
پانیک چیه ؟؟

من یه مدت خیلی به خداا و افرینش و اینا فکر میکردم به نتیجه ای هم نمی رسیدم داشتم دیوونه میشدم فکر میکردم فقط مرگ منو خوب میکنه خیلییییییییی بد بود

امیدوارم ارامش پیدااا کنی
 before i die i want to be happy and make others happy