2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یه روز حال منم خوب شه...یه روز آرامش تو زندگی منم بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرجی درمانی رفتی؟من یه نفرو میشناسم اما هر کسیو نمیپذیره میخای تلشو؟
کاش چون یاد دلانگیز زنی میخزیدم به دلت پر تشویش/ ناگهان چشم تورا میدیدم خیره بر جلوه زیبایی خویش/ کاش چون اینه روشن میشد دلم از نقش تو و خنده تو /صبحگاهان به تنم میلغزید گرمیه دست نوازنده تو...
من یه استرس شدید باعث شد اینجوری بشم هی ریختم تو خودم تافشار بالا تپش قلب بالا اومد سراغم خیلی بد بودم میفهمم دلم میخواست آروم بخوابم و وقتی بیدار میشم خوب بشم اما ادامه داشت فقط خودت میتونی حالتو خوب کنی تیناجون فقط خودت اما ذکرایی که آرومت میکنه هم بخون
خدایا فقط شکرت..................
نازدونه جون نمیدونم دلیل شروعش چی بوده. این حالتا سالها بوده باهام، بعضی وقتا خاموش شده. اما این مدت زمانش بیشتر شده.
آره عسل جون شبیه پانیکه، ولی پانیک نیست. من پانیک هم داشتم اما با دارو اون حل شد، این نه.
هی فلانی! زندگی شاید همین باشد...
عزیزم چندوقته اینطوری شدی؟
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.