2777
2789
عنوان

٣٥هفته باردارم..شوهرم ولم كرد رفت...

2572 بازدید | 118 پست

ديروز دلم گرفته بود از رفتاراش...(اينك ي مدتيه بهم محبت نميكنه،همش سرش تو گوشيشه،كار خونه و اينا ميكرد ناهار ميپخت از اين لحاظ كم نميذاشت اما محبت زبوني و نوازش اصلا)منم ديروز عصبي شدم خواستم تنهايي برم پيادروي...دستم ب زور كشيد تو خونه توهين كرد و در اخر هم گفت كارا من ب چشمت نمياد گمشو برو بيرون...منم از ديروز خونه بابامم..طلبكارم هست دنبالم نيومده هيچ،خونه هم نرفته امشب😣خيلي دلم شكسته خيلي...ديروز هم فشارم تا ١٦رفت😢😒

💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقایون وقتی تو کار خونه کمک میکنن خیلی طلبکار میشن بخاطر همین فکر کرده شما قدرشو نمیدونی انتظار داشت خیلی ازش قدردانی کنی بخاطر همین ناراحت شده 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 

عزیزم من کامل در جریان زندگی شما نیستم ولی یچیزی که هست اصولا ما خانوما بعضی وقتها تو ناز اوردن غرزدن و..زیاده روی میکنیم و مردو کلافه میکنیم شاید همسرت فکرش درگیره خیلی حساسیت بخرج نده که کار به اینجا نکشه

عزیزم سیاست نداری باید از کاراش تشکر میکردی و هم از نیازت میگفتی

تشكر ميكنم ازش هميشه...حتي ي شب بهش گفتم بغلم كن كلافم

يه دقه خيلي مصنوعي بغلم كرد و گفت بسه خابم مياد😒

💄

ببخشيد استارتر جلن شما كمي لوس شدين البته ببخشيد رك ميگم شايد بخاطر بارداريت باشه حالتهايي كه داري منم حساس شده بودم اما ارزوي يه زرشك پلو با مرا داشتم شوهرم استاد بود اما خودم همش غذا ميپختم زيادي بهت محبت كرده حرصشو دراوردي 

البته اين گوشي هم بدچيزيه

بیشخصیتن نرد و مردونگی تموم شده

خيلي دلخورم خيلي...

دقيقا ي هفته قبل عروسيمم سر ي بحث چرت رفت پيش بابام گفت دخترتون تحويل خودتون

خيلي سنگدل ميشه عصبي ك ميشه😣

و من هيچوقت حتي برام كنرنگ نميشه

💄