2777
2789
عنوان

محلول جادویی شیوانا

1465 بازدید | 20 پست

تو تاپیکش خوندم ک حنای بی رنگ نمیشه استفاده کرد تاثیر نداره!پس همون حنای معمولی باید بگیرم؟؟؟؟از کجا بفهمم تازس؟؟؟حنای معمولی چه رنگیه پودرش؟؟؟لطفا راهنمایی کنید اگه میدونید!شیوانا گفته پودر حتای سبز تازه!!منظورش همون حنای معمولیه؟؟؟

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

حنای معمولی

پودرشم سبزه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من محبوبش رو استفاده میکنم تغییر ویژه ای ندیدم ولی راضیم چون هرچی باشه برای مو مفیده.ولی بقیه میگن م ...

میگن هرروز باید استفاده کنی اخه

اگه افتاب دیده بود چطوری بفهمم؟؟؟

بلد نیستم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
تا الانم رشد موهای سفید هست 😂😂 دو سه هفته قطع کردم 

من بدجور شدم.موهای سفیدم بیشتر شد مجبور شدم رنگ شیمیایی بزنم. اما از طرفی روی رشد و درومدن موهای جدید اثر داشت

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
من بدجور شدم.موهای سفیدم بیشتر شد مجبور شدم رنگ شیمیایی بزنم. اما از طرفی روی رشد و درومدن موهای جدی ...

چرا اخه چه ربطی ب سفیدی مو داره کاش از خودش میپرسیدید