2777
2789

بعد از انهمه تلاش و این دکتر و اون دکتر بالاخره طبیعی باردار شدم خدایا شکرت الهی قسمت همه منتظرها.

یه مساله هست میخوام نظرتونو بدونم. میخوام به خانواده شوهرم تا 14 هفتگی و معلوم شدن جنسیتش نگم. اگه بگم با دلسوزیهای مدل خودشون اعصابمو خرد می کنن. چون دلشون پسر میخواد دم به دقیقه میگن انشاله پسره مثل فلانی و ...

زمانی که می رفتم انتقال هر بار با این حرفها کلی جگرمو خون می کردن یه طوری تو جمع پیش داماداشون میگفتن این دفعه انشاله مثبته دلم آتیش می گرفت. می فهمین چی می گم؟

انگار اگه خواسته دلشون رو داد بزنن بگن به خدا نزدیکتره. شعورشون نمی کشه طرف خرد میشه.

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چيزاي منفي و ادماي منفي و حرفاي منفي اصلااا ديگه فكر نكن

واسه نيني انرژي منفي خوب نيستاااا😍❤️

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

اگه بگم طوری رو مساله زوم می کنن و همه جا میگن که میترسم شاید نسبت به جنسیت جنینم بی احساس بشم.

از طرفی هنوز به شوهرم نگفتم شوهرم امکان نداره ازشون چیزی رو پنهان کنه

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.