آریادخت عزیز
من اولین باربایک پست درموردحقوق زن ومردباشماآشناشدم. ازکامتتون خیلی خوشم آمد. بااجازه تاپیکهای شمارودیدم. جایی هم پست گذاشتم اماحس کردم خونده نشده...
به نظرم شمابانوی قویی هستیدوبه نظرمادری دقیق...
مادرهای دقیق خیلی خوبنداغلب مادرانگی راوابسته زایمان وفرزندآوری خود نمی دانندبلکه مادرانگی آنهامختص به تمااام کوچولوهاست.
دوست داشتم بگم من هم مددکارم. همسن وسال شماهستم ومتاهلم...
باوردارم مابانوان بایدپشت هم باشیم وحامی هم.
قدرجنسیتمان رابدانیم وبه آن تفاخرکنیم.
ممنون میشم آخرین تاپیک مرابخوانیدمن بابچه های آسیب دیده مقطعی ارتباط نزدیکی داشتم.
درنی نی سایت تازه واردم. سایت ها این روزهازیادست. اینستاوفیس بوک وتوئیترهم هست. من اغلب ندارم. به نی نی سایت هم خیلیییی کم سرمی زنم.
امامعتقدم درجامعه یی هستیم که زمان رانندگی به بانوان احترام نمی گذارندقوانین زیادی به نفع بانوان نیست. وکلامعمولابرای خودطرزتلقی خاصی دارندآنهاباچندتاپسرهمیشه ازخواهرووخترداشتن تجلیل عجیبی می کنندوازمحیط های غیردختردوست دورمی شوند. این رفتارشان که البته دربین بسیاری تحصیلکرده هاجاری ست خوش آموزی دارد...
حتماجملات کریه ترشیده بیوه ضعیفه راشنیده اید.
من ازدکترباهرشنیدم آقایان باچهارخانم بالغ می شوند مادر،خواهر،همسرودختر
دخترانشان وارث صفات ژنتیکی آنهاهستند. به آلبوم مان نگاه کنیم. چقدرنازبودیم...چقدربرایمان هزینه شده وزحمت کشیده شده...
مابایدازخودمان شروع کنیم.من برای خودم فکرمی کنم اگرمثل خواهرم سه پسرهم داشته باشم جنسیت خودم عوض نمی شود.زن باقی می مانم.
خیلی می ترسم روزی پسرداشته باشم وبخاطرجنسیتم ازجانب همسروپسرم محترم نباشم.راهش اینست که جنس خودم رامحترم کنم.
دائم مطرح کنم لذت هرفرزندی برابرست. البته اگردختریاپسرنداشته باشم مقایسه ام علمی نیست واگرهردوراداشته باشم دلم نمیادبگم لذت کدام بیشترست امافکرمی کنم اگرعدالت رعایت شودتاثیرش دریک دوری به من می رسد.
ماگاهی به عدم تراز بودن جامعه شاکی هستیم اماشایدمشغله ماراکمتربه این فکرمی اندازدباراههایی به تغییرکمک کنیم.خودمان ازاندیشه یی که مخالفییم راتقویت نکنیم. مثلامن خیلی دقت می کنم نگم پدریابرادرداشتن حس برتری دارد. اگراین درجامعه نهادینه شودواویلا😷هرکاسب راننده کارمندو...چهره یی ازمن زن، مادرم خواهرم و...می بینندکه لذت حضورش دردرجه بعدی اولویت است.
عرض من نقدبه شمایاکس خاصی نیست.اصلانقدنیست.
فقط خواستم کمکم کنید.
شمانام زیبایی دارید اسم دختردایی من آریاماه واسم دخترخاله ام آریاناست. اسم خودم شیوااست واسامی فارسی بین مامتداول است. آریابه معنای نجیب است. دخت آخراسم شمابسیارزیباست.❤
البته این راهم بگم عرائض من اصلافمنیستی نیست. من عاشق پسربچه های خواهرمم.بافمنیست مخالفم وبرای مردان زحمتکش ارزش زیادی قائلم.
مراببخشیدزیادحرف زدم.
درضمن جایی خواندم دنبال آتلیه بودیدمنزل من فاز۴شهرک است. شرق سراغ ندارم. اماسهادرشهرک غرب لیان درسردارجنگل راتعریف شنیدم.
خدادسته گلتون رانگهداردمامانای مثل شمادختران توانمند وقوی تربیت می کنندخداپسرتان رادرپناه خودش حفظ کندوبهتون درصورت صلاحدیدیدخودش وخودتون دخترهم بدهد...
بازهم ببخشید.
پایدارباشدوسلامت🌷🌷🌷💮💮💮🌼🌼🌼⚘⚘⚘