2777
2789

سلام خوشگلا، من دوره هام ۲۵ روزه ست، صبح خیلی زوده روز ۲۳م ی بیبی زدم همون اول خط نیفتاد، رفتم خوابیدم ۵ ساعت بعد رفتم سراغش دیدم ی خط خیلی کمرنگ افتاده، امروز که روز ۲۴م هست صبح دوباره بیبی زدم بازم همون اول خط ننداخت اما به مرور ی خطی میدا شد، دیگه در عرض ۲۰ دقیقه خط ثابت موند، بازم ی خط کمرنگ که از دیروز یکم تپلتره. به نظرتون مثبت؟ دوتا بیبی دو روز پشت هم که هر دو خط خیلی کمرنگ میندازه به نظرتان کاذبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده دقه ی اول باید مثبت بشه ن پنج ساعت بعد  آزمایش دادی؟

من تا زدم دیدم چیزی نیومد رفتم خوابیدم ۵ ساعت اومدم سراغش واس دیروز و نمیدونم کی خط انداخت اما امروز بالا سرش بودم تو ۲۰ دقیقه خط افتاده حالا زودتر شروع شد ۲۰ دقیقه ثابت موند. آز ندادم

نه هر چی بعد چند دقیقه اومد بالا درسته ...اگ بعد چند ساعت اومد اشتباهه ...اون چون ادرار از اون محل رد شده یکم خط میندازه و بیخود میشه نوار هم زرد میشه ...اگه بعد چند دقیقه انداخت هر چی باشه میاد 

من تا زدم دیدم چیزی نیومد رفتم خوابیدم ۵ ساعت اومدم سراغش واس دیروز و نمیدونم کی خط انداخت اما امروز ...

یکی بخر مارک خوب بخر 

صبح با ادراره ناشتا بزن 

انشاالله ک بارداری

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور