2777
2789
عنوان

اولین غذایی ک تو خونه خودتون درست کردید چی بود و نظر همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 35 پست
میشه دستور پختتو بگیییی قرمه سبزی رو میگم :)

عزیزم اول یه پیاز گنده رو خورد میکنم گوشتم میندازم تا خوب تفت بخوره اما پیاز انچنان سرخ نشه به اندازه دونفرمون سه قاشق غذا خوری لوبیا خیس شده از قبل رو میریزم بعد زرچوبه و فلفل قرمز میریزم با آب  درب دیگم میبندم تا خوب بپزه از اینورم سبزی رو میزارم بازشه با روغن تفتش میدم که سیاه بشه خوب سرخ بشه منظورم از ریختن روغن نترسی خوب سرخش کنی که رنگ قرمت سبز یشمی نشه یه قاشق ربم دراخر باهاش سرخ میکنم کنار میزارم بعد دوتا لیموامانی ام سوراخ میکنم میزارم تو اب تا تلیخیش گرفته شه بعد نهایت همشو باهم مخلوط میکنم نمکم میریزم بازم یه رب اگه گوشتم خوب پخته بود اگه نپخته بود نیم ساعت میبندم تا خوب جا بیفته بعد یه قالب از این یخ تکه ای ها میندازم تا روغنش بیاد بالا

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
اره میشه بگی

عزیزم اول یه پیاز گنده رو خورد میکنم گوشتم میندازم تا خوب تفت بخوره اما پیاز انچنان سرخ نشه به اندازه دونفرمون سه قاشق غذا خوری لوبیا خیس شده از قبل رو میریزم بعد زرچوبه و فلفل قرمز میریزم با آب  درب دیگم میبندم تا خوب بپزه از اینورم سبزی رو میزارم بازشه با روغن تفتش میدم که سیاه بشه خوب سرخ بشه منظورم از ریختن روغن نترسی خوب سرخش کنی که رنگ قرمت سبز یشمی نشه یه قاشق ربم دراخر باهاش سرخ میکنم کنار میزارم بعد دوتا لیموامانی ام سوراخ میکنم میزارم تو اب تا تلیخیش گرفته شه بعد نهایت همشو باهم مخلوط میکنم نمکم میریزم بازم یه رب اگه گوشتم خوب پخته بود اگه نپخته بود نیم ساعت میبندم تا خوب جا بیفته بعد یه قالب از این یخ تکه ای ها میندازم تا روغنش بیاد بالا

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول یه پیاز گنده رو خورد میکنم گوشتم میندازم تا خوب تفت بخوره اما پیاز انچنان سرخ نشه به انداز ...

فقط یه سوال من سبزی رو سرخ میکنم میزارم یخچال دوباره نیازه که تفتش بدم ؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
فقط یه سوال من سبزی رو سرخ میکنم میزارم یخچال دوباره نیازه که تفتش بدم ؟

اگه قشنگ سرخش کردی نه ولی اگه فقط تفت دادی قشنگ سرخش کن 

عزیزم اول یه پیاز گنده رو خورد میکنم گوشتم میندازم تا خوب تفت بخوره اما پیاز انچنان سرخ نشه به انداز ...

ممنووونم خانوم هنرررمند💋💋💋

لطف کردی

حتما دستورتو اجرا میکنم

اخه عاااشق قرمه سبزی ام😍

ممنووونم خانوم هنرررمند💋💋💋 لطف کردی حتما دستورتو اجرا میکنم اخه عاااشق قرمه سبزی ام😍

فداتبشم انشاالله خوشمزه باشه .پیشاپیش نوش جانت 😋😘😘😘😘😘