2777
2789
عنوان

ایده بگیر و بدرخش تو جمع ها

274 بازدید | 20 پست

بچه ها بجای هزینه های الکی بابت دادن پول واسه مانتو و شلوار عید بهتره مدل های خاص رو انتخاب کنی و بدوزی و تیپتو متفاوت از بقیه بسازی فقط کافیه همراهمون باشین تا استایل خاص خودتونو بسازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاط یا خودمون؟

خیاط دوبرابر قیمت مانتو شلوار پول میخواد، اونی هم که مد نظره تحویل نمیده

بعضیامونم که خیاط نیستیم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خیاط یا خودمون؟ خیاط دوبرابر قیمت مانتو شلوار پول میخواد، اونی هم که مد نظره تحویل نمیده بعضیامونم ...

چرا عزیزم فقط باید بگردی ادمهای منصف هم هستن و با مهارت....تفاوتش اینه خاصی تکی نه مانتوهای تکراری که تن همه هس

چرا عزیزم فقط باید بگردی ادمهای منصف هم هستن و با مهارت....تفاوتش اینه خاصی تکی نه مانتوهای تکراری ک ...

اتفاقا من یه بافت خریدم که خداییش لنگه اشو هیچ جا ندیدم... میپوشم همه خانما نگاه میکنن

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اتفاقا من یه بافت خریدم که خداییش لنگه اشو هیچ جا ندیدم... میپوشم همه خانما نگاه میکنن

اره بافت شاید...ولی هیچ کسی نمیتونه یه برند خارجیو بخره ...جز اینکه اونو بدوزه....و اکثرا هم خانوما دنبال تک بودنن...ولی بعصیا یا مدل پیدا نمیکنن یا حوصله گشتن ندارن نهایتا اماده میخرن....ولی من و دوستم کل مدلهارو از برند ها جمع کردیم و با عشق این عکسارو دسته بندی کردیم و به اشتراک میزاریم..  

خب كجاست لطفا آدرس تلگرامتو بذار منم مانتو لازمم. ممنون ميشم

کلی عکس روزانه گذاشته میشه دنبالمون کن حتما شاید نتونم زیاد بیام اینجا ولی هر مطلب جدیدی بزارم اعلام میکنم تاپیک میزنم که بیان خانوما