2777
2789
عنوان

خانم ها کمک (اسم پسر)

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست

حالا خوبه قديمي مديمي نگفته

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول مادرشوهرم سایمار بزار(سامیار)😁

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چه ربطی به پدرشوهرت داره رهام قشنگ تر علیسان هست

خب نمیزاره😭😭تازه زنگ زده به بابام بیاین شام تا اسم انتخاب کنیم 

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

فقط رادین وآرتین نذار خیلی قشنگه اما انگاربرای دهه نودیا فقط این دوتا اسمو گذاشتن،بسیارزیباس اما تو کلاس 20نفره پسرم،5تارادین هست6تا آرتین،زیاد شده بشدت،البته اگر برات زیادشدن اسم مهم نیس اشکال نداره

سراسر زندگی من معجزه بود 
تو رو خدا اسم های عربی کنار فارسی نذارین محمد سام؟!!!!!!!!!!!! یه جا اسم یکی محمد آیدین بود😨😨😨

ازصبحه خونشون تو فشارم  😭چه اسم هایی که نمیگفت مخصوصا عربی و قدیمی ایرانی که دیگه کمتر کسی میزاره

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
فقط رادین وآرتین نذار خیلی قشنگه اما انگاربرای دهه نودیا فقط این دوتا اسمو گذاشتن،بسیارزیباس اما تو ...

اصلا میزاره دهن باز کنم .همش لب و دهنشو با اسم ها کج میکنه

خوشتیپ جونی کلا همه جا هستی مثله خودم😆😆😆

😎😂😂😂😎😎تازه ب طور همزمان ۳ تا گروهم چت میکنم...با شوهرمم چت میکنم...نگران ببعیم‌هستم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش