2777
2789
عنوان

سینم کوچیکه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 25104 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یک تاپیک مردونه باشه مطمئنا شما خانمها حتما حتما حتما سرک میکشید ببینید چه خبره نگید نه که خودت ...

احسنت  واقعا  فهمیده اید    مشکل اینه ک همه  مردا مثل شما نیستن  

سوتین اسفنجی بپوش و توش دستمال بزار بزرگ نشون میده سینتو بعد یه ورزشی هست خیلی سخته اول یه دمبل سه کیلویی بردار برای اینکه سینت بزرگ سه سوتینتو رو درار باید لخت باشی یه متر هم بردار بزار روی نوک سینه خم شو سینتو اندازه بگیر بعد دوتا دمبل سه کیلویی رو بردار بگیر توی دست هات نشستنی نفستو جمع کن همزمان دمبل رو ببر سمت سینت نفستو بیست ثانیه حبس کن ببر جلو نفستو بده بیرون هی انجام بده ببین هر چی بیشتر نفستو حبس کنی سینت بیشتر حجم میگیره حالا روش بعدی رو باید با کمک یکی انجام بدی یدونه از این کشای زانو بردار بده به اون طرف باید کاملا لخت باشه بالا تنه ات بعد بگو کش رو بکشه بزارن رو ی سینه نوک سینه دقیقا باید وسط کش باشه می‌خوابی روی بدن مثل پلانک رو پنجه ی پا و ساعد وای میستی دم میری بالا نفستو کامل حبس میکنی ۲۰ ثانیه حبس باشه بعد اول میای پایین بعد آزاد میکنی بعد در حین کار اون باید محکم اون کش رو بکشه دور سینت تا قشنگ سینت جمع شع