2777
2789

سلام خانوما کسی هست که نی نی ایش به پروتیین گاوی حساسیت داشته باشه ؟؟علایم این الرژی چی بود تو نی نی تون ؟چیکار کردین کی فهمیدین ؟؟کی خوب میشن اصلا خوب میشن 

خیلی نگرانم ،من نی نی ایم الان دوازده روزه است 

ویکی از علایم حساسیت خشکی پوست وپوسته پوسته شدنشه ،نی نی منم این نشونه رو داره 

خواهشا بیاین منو از نگرانی بیرون بیارین یعنی ممکنه حساسیت داشته باشه

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ممکنه.. دکتر ببر تا زوده بفهمی بهتره

همه میگن این پوسته پوسته شدن تو همه بچه ها هست ،من نمیدونم واقعا چیکار کنم

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

دختر من از ۱۵ روزگی رو صورتش جوش های قرمز زد. گریه و بی قراری داشت. مدفوعش بلغمی شد. رفلاکس پنهان داشت. مقعدش هم قرمز بود. 

البته دختر من زود خوب شد. تقریباً ۸ ماهگی.

منم رژیم رو کامل رعایت می کردم و به چیزی حتی اگر مشکوک بودم لب نمیزدم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
سلام دخترمن اول با اسهال شدید و جوش های صورت و بدن حساسیتش شروع شد. پوسته ریزی تو روزای اول زندگی هر ...

الان خوبه چند وقتشه

دختر من از ۱۵ روزگی رو صورتش جوش های قرمز زد. گریه و بی قراری داشت. مدفوعش بلغمی شد. رفلاکس پنهان دا ...

رفلاکس پنهان چه جوریه دیگه

دختر من از ۱۵ روزگی رو صورتش جوش های قرمز زد. گریه و بی قراری داشت. مدفوعش بلغمی شد. رفلاکس پنهان دا ...

سلام عزیزم از کجا فهمیدی هشت ماهگی خوب شده؟چیزی تست کردی؟شاید قبل ترش هم خوب شده بود ولی متوجه نشده بودی

رفلاکس پنهان چه جوریه دیگه

وقتی شیر میخوره خودش رو گاهی کمانی می کنه رو به عقب. خس خس سینه داره. گاهی انگار چیزی رو تو دهانش میجوه یا قورت میده. خواب کوتاه داره یا باجیغ از خواب بیدار میشه. معمولاً از دو ماهگی در برابر سینه گرفتن خصوصاً تو بیداری مقاومت می کنن. گاهاً ممکنه بالا هم بیارن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه ها یعنی بچه هایی که به پروتین گاوی حساسیت دارن خوب میشن یا نه باید تا اخر عمر این چیزا رو نخورن