2777
2789
عنوان

دوست گرامی که بچه میمون می خواستید

3027 بازدید | 32 پست
متأسفانه تا من رسیدم تاپیکتون رو حذف کرده بودید. نمی دونم تاپیکتون شوخی بود یا جدی، اما من جدی جواب می دم. و ضمناً نمی دونم کسی در این مورد پست گذاشته بود یا نه. به هر حال فکر کنم یادآوریش ضرری نداشته باشه که میمون جاش توی جنگله. اگه شما بخواید این حیوان رو خریداری بکنید، در واقع به سودجویانی که این حیوانات رو بی رحمانه از محیط طبیعی زندگیشون دور می کنن منفعت رسوندین و زندگی اون حیوان رو هم برای همیشه تباه کردید. شاید فکر کنید به من ربطی نداره ولی اون حیوان که نمی تونه از خودش دفاع کنه بنابراین من تلاش خودمو کردم. موفق باشید.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
بله عزیزم حیوانات جاشون توی آپارارتمان های تنگ و تاریک نیست نه تنها میمون بلکه هرحیوانی اعم از سگ و گربه و پرنده! مخصوصا که برای همسایگان هم ایجاد مزاحمت میشه و حیوان بیچاره هم اذیت میشه
کلا من نمیدونم چرا خیلی ها به خودشون اجازه میدن حیوون توی خونه نگه دارن.. به نظر من این هم یه نوع برده داری هست وقتی آزادیه یه موجود زنده رو میگیری حالا سگ و گربه و میمون و سنجاب و مرغ عشق فرقی نداره
دوستای گلم به کانال خوش اومدید.کانال متعلق به فروشگاه مرزی هست که بعد یه استراحت دوباره لینک رو فعال کردم💕👕👗👚🌷🌷🌹🌹🌹. اینستاگرام من Instagram.com/Turkishcollection1 ارتباط خصوصی با من @mohighj

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بچه ها بعضی از سگ ها واقعا خونگی هستن و زندگی تو محیط بیرون و بدون حمایتتتت براشون ممکن نیست اما منم موافقم که نباید حیوون رو ب ای خودخواهی خودمون نگه داریم مگر اینکه واقعا شرایط زندگی راحت رو براش فراهم کنیم و البته حیوون هایی مثل میمون اصلا خونگی نیستن
خدایا کمکم کن
شاید اون خانوم تو یه خونه ویلایی زندگی می کنه شاید بهترین امکانات رو واسه حیوون خونگیش فراهم کنه چرا انقدر به خودتون اجازه می دید قضاوت کنید تو همون تاپیک کلی حرف های بی ربط زدن حالا تو جوابش اومدی یه تاپیک جدا راه انداختید؟؟؟ بی خیال بابا کلا دنبال بحثید
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
حیوون جاش تو طبیعته نه تو قصر طلا.... تازه شکار این حیوونا با سنگدلی... اگرم که تولید ازمایشگاه و اینا باشن که تو قفس با کلی دارو و غیره هست... اگه بخواییم قضاوت نکنیم او بی زبونا باید شکنجه بشن
چرا وقتی طرف میاد میگه من کروکدیل دارم به کارت نمیاد؟؟؟ این حرف خیلی به جا و منطقی بود؟؟؟ مریم خانوم کامل می خوندی بعد میومدی دفاع میکردی عزیزم
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش