2777
2789
عنوان

بهترین ظرف غذای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13824 بازدید | 24 پست
بچم سه ماهشه .دارم پرس‌و جو میکنم ببینم برا موقع غذا خور شدنش چی استفاده کنم

قاشق سیلیکونی بگیر من فعلا قاشق فلزی گرفتم اما اونموقع خدا بخواد سیلیکونی میگیرم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ارکوپال با ضربه های بچه نمیشکنه؟

ضربه قاشق منظورته.قاشق سیلیکون میخرن برا بچه .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه سیسمونیش ارکوپال گرفتم . ولی خوب ارکوپالو خودمون داریم دیگه یه بار پرت کنه رو سرامیک میشکنه . منم از ملامین واسشون استفاده میکنم .  هم سبکه . هم دیرتر میشکنه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

سلام عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم حتما ظرف  غذای پلاستیکی بخر چون بابمبو خش برمیداره و رنگ غذا روش میمونه بعد یه مدت استفاده باید بندازی بره من ظرف غذا رو برای اینکه بخام سیسمونی رو بچینم قشنگ باشه پک ظرف غذا خریدم داخل یه جعبه ی شیکی هست والا اینترنتی ام خریدم اوردن دم خونه خیلی ازش راضی ام از شرکت طوبی مارکت خریدم 

سلام به مامانای گل من چند روز پیش واس خرید سیسمونی خواهرم انلاین خرید کردیم از یه پیج به اسم طوبی مارکت .این پیجه همه جنساش ایرانیه و کیفیت خوبی داره واقعا خوبیش اینه که خرید انلاینه و دیگه نمیخاد وقت بزاریدواس بازار رفتن.پک ظرف غذاش عالیه واقعا برای کودکان بسته بندی خیلی زیبایی داره و اینکه میتونید از سایتشونم خرید کنید لینکشو میزارم

سلام به مامانای گل بنظر من ظرف غذای کودک باید یه سری ویژگی داشته باشه:

مثلا:جنسش درجه یک باشه -ترکیب رنگ ظرف غذا خیلی مهمه چونکه اگه رنگش جذاب نباشه قاعدتا بچه خوب غذا نمیخوره و جذابیتی براش نداره-پک کامل باشه یعنی قاشق و لیوان و ظرف همه ست باشن-بسته بندی بنظرم خیلی مهمه مخصوصا مامانای گلی که برای سیسمونی میخان

طوبی مارکت یه برند ایرانیه که فقط کالای ایرانی تولید میکنند با کاراکترهای ایرانی و خیلی جالبه که برای همه کاراکترها داستان دارند یعنی شما میتونید موقع غذا دادن به بچه ها این کاراکترها رو برای کودکتون توضیح بدید.اینم ادرس سایت فروشگاهیشونه https://toobamarket.ir بخاطر اینکه تولید داخلیه قیمتشونم خیلی مناسبه