2777
2789
عنوان

كيا طلاق گرفتن؟

228 بازدید | 14 پست

دليلتون واسه جدايي چي بوده؟چه جوري به خانوادهاتون گفتين ميخواين جدا بشين؟برخورد اطرافيانتون چه جوريه باهاتون؟بعدش پشيمون شدين از كارتون؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

من گرفتم صیغه نامشو پیدا کرده بودم و جدا شدم زمان جداییم هفده سالم بود و باکره بودم ودیگه چشمام ترسیده وازدواج نکردم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم صیغه نامشو پیدا کرده بودم و جدا شدم زمان جداییم هفده سالم بود و باکره بودم ودیگه چشمام ترسی ...

چه سرگذشتی

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
من توی عقد جدا شدم خیلیمم خداروشکر میکنم بعد تقریبا یه مدت ک حالم بهتر شد ازدواج کردم

چرا جدا شدي؟خيلي سخت بود؟خانوادت حمايتت كردن؟

من گرفتم صیغه نامشو پیدا کرده بودم و جدا شدم زمان جداییم هفده سالم بود و باکره بودم ودیگه چشمام ترسی ...

واي چقد سخت ،الان چند سالته؟

الان چند سالتونه؟

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
واي چقد سخت ،الان چند سالته؟

حمایت خانوادمو داشتم اگه میخوای طلاق بگیری از حالا باید به فکر این باشی که بعداز طلاق چی کار میخوای بکنی من وسال افسردگی داشتم بعدش خوب شدم من حتی دبیرستانمو شبانه رفته بودم روزانه نتونسته بودم به خاطر ازدواج وطلاق

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

استارتر طلاق قبل از بیست سالگی اسونترهس به نسبت تا بعداز بیست سالگی