2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این جور مواقع میشینم کنارش باهاش حرف میزنم که اون حرف نمیزنه

بعد براش خوردنی میبرم میچپونم دهنش  بعدش تنهاش میزارم چون دوست داره تنها باشع تو این جور مواقع

من باشم و او باشد.......ما باشیم وعشق باشد....  
من تو این جور مواقع میشینم کنارش باهاش حرف میزنم که اون حرف نمیزنه   بعد براش خوردنی میبرم م ...

درست ترین کارو میکنی

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
درست ترین کارو میکنی

اخه حوصله خودشم نداره تو این مواقع تنها باشه نهایتا فرداش خوب میشه

حالا هرکی یه خصوصیتی داره اینم اینطوریه دیگه رگ خوابشو پیدا کردم

من باشم و او باشد.......ما باشیم وعشق باشد....  
اخه حوصله خودشم نداره تو این مواقع تنها باشه نهایتا فرداش خوب میشه حالا هرکی یه خصوصیتی داره اینم ا ...

کلا 90 درصد مردا ب تنهایی نیاز دارن ..

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣