2777
2789
عنوان

بارداری هفته دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 9288 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامتی زایمان کنی،، اصلا نگران نباش 

سعی میکنم دیگه بهش فک نکنم ممنون عزیزم لطفا دعام کن انشاالله شمام بارداری خوبی داشته باشی ونی نی سالم وسلامت بیاد بغلت

استارتر هنوزم ویار خاصی نداری. 

منم الان تو هفته دهم عستم خداروشکر حالت تهوع و بی حالی و ویار تدارم

شما الان جلو تر هستید

تو ماه ها ی بعد هم همینطور بودید

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
استارتر هنوزم ویار خاصی نداری.  منم الان تو هفته دهم عستم خداروشکر حالت تهوع و بی حالی و ویار ...

سلام خداروشکر تاحالا هم هیچ ویاری نداشتم نگران نباش اونا همش استرس الکی بودم شمام خداروشکرکن که حالت تهوع اینا نداری

سلام خداروشکر تاحالا هم هیچ ویاری نداشتم نگران نباش اونا همش استرس الکی بودم شمام خداروشکرکن که حالت ...

خیلی خوبه پس

انشالله به سلامتی فارغ بشی 

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

در هفته دهم بارداری عضوهای حیاتی بدن جنین تقریبا شکل گرفته و شروع به کار کرده‌اند و وزن جنین به هشت گرم می‌رسد. در این هفته می‌توان گفت که مرحله حساس رشدی تقریبا رد شده است اما برای مادر حالت‌های ناخوشایندی مانند تهوع، دردهای شکمی و تغییرات خلقی همچنان ادامه دارد. برخی از نشانه‌ها همچون خونریزی واژن، دردهای شدید، تپش قلب و غیره از علائم هشدار دهنده در این هفته‌ها هستند و توصیه می‌شود که در صورت مشاهده به پزشک مراجعه شود. در ادامه مقاله به بررسی کامل هفته دهم بارداری می‌پردازیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه هفته دهم بارداری می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع : هفته دهم بارداری | علائم و تغییرات جنین در هفته دهم