2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب در هفته ۱۶

4793 بازدید | 8 پست

سلام خانوما، من از وقتی وارد ماه چهارم شدم داستانهای مختلف برام بوجود میاد، ده روز پیش که خونریزی کردم و تا الان خونه مادرم استراحت میکنم و شیاف میزارم، حالا امروز میخواستم برم  خونه خودم، از صبح کمرم و دلم درد میکرد، عصری دراز کشیده بودم هی داخل واژنم تیر میکشید، بعدش اون خوب شد یهو پهلو راستم درد گرفت ول نمیکرد، بعد پاشدم رفتم تو پذیرایی، یهو دیدم ترشحات زیاد داره میاد، فکر کردم خونه، رفتم دستشویی دستمال گذاشتم کلی ترشح و خیسی اومد، بچه ها خیلی ترسیدم نکنه کیسه آبمه، چون خیسی هم داشت قاطی ترشحاتم، من میدونم کیسه آب تو ماههای  بالا پاره بشه یهو آب زیادی میاد، ولی من الان داخل شانزده هفته ام، چقدر صبر کنم و برم دکتر؟تا فردا غروب میتونم صبر کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای محکم کاری سونو بری بد نیست .چون گفتی قبلا خونریزی داشتی وگرنه منم تو این هفته ها ترشح زیادداشتم تیر کشیدن واژنم که گهگداری بود.بعد ترشح رنگ وغلظتش باکیسه اب فرق می کنه کیسه اب کاملا روان وابکیه ولی ترشح خیلی غلیظ تره ویه بوی خاصیم داره

برای محکم کاری سونو بری بد نیست .چون گفتی قبلا خونریزی داشتی وگرنه منم تو این هفته ها ترشح زیادداشتم ...

سونو هفته قبل دادم همه چی اوکی بود، منم دو سه روزه ترشح دارم ولی امروز یهو یه حجم زیادتری با فشار اومد، یکمم آبکی تر بود ترسیدم