ببخشید ی کم طولانی میشه اما میخوام از همون اول براتون بنویسم من ی خانواده متعصب و متنفر از دختر دارم سه تا برادر و ی پدر ک با بقیه رفتارش خوبه جز خانواده اش از لحاظ اجتماعی و مالی هم وضع خانواده ام خوبه و همه فامیلامون رو حرف بابام حساب میکنن از همون اول تولدم وقتی بابام میفهمه دخترم بیمارستان نمیاد ک مامانمو خونه بیاره مامانم میگ از ترس اینک الان بابام حرفش میزنه تو زایشگا لرز شدید میگیره ب حدی ک ماما نمیتونه بخیه اش بزنه و پرستارا کمکش میکنن گرمش بشه و ب ماما میگ ک از شوهرم میترسم حتی اون خانوم ماما ب مامانم گفته من دو تا دختر دارم گلنوش و گلرخ اسمشونه دوتا فرشته ان اینقد بدبخت بودم من از اول ک تو زایشگا لباسامو تن ی بچه دیگ میکنن من بی لباس میمونم خلاصه ب خونه برمیگرده مامانم اونموقه برف اومده وسط بهمن ماه بوده ی هفته اول منو میندازن کنار دیوار ک سردم شه و از سرما بمیرم بعد از چن روز ی شب از شدت سرما نفسم بالا نیومده و دور دهنم کبود شده مادربزرگم منو نجات داده از اونروز بابام ی کم منو دوس داشته اما از هفت سالگی من دیگ هیچ وقت بابامو دوس نداشتم اخه خییلی اتفاق بدی افتاد ی خانوم ک فامیلمون بود از شهرستان اومده بود ک بره دکتر شب خونه ما خوابید اما من صب ساعت چها با صدای جیغ مامانم بیدار شدم ک بابامو اون خانومه رو بغل هم تو اتاق دیده بود بعد از کلی قهر و دعوا بین مامان و بابام ی روز من پیش دختر خاله ام ک کلاس نهم بود نشستم گفتم یعنی مامانم چی تو اتاق دید ک اینجوری کرد دختر خاله هم تمام مسائل جنسی رو برا من تو اون سن کم گفت وااای چشتون روز بد نبینه من خییلی بچه بودم خیلی این موضوع برام سنگین بود از تمام دنیا متنفر شدم حتی فک میکردم شبا ک میخوابیم درختا هم رابطه جنسی دارن از همه دنیا بیزار شدم بخصوص بابام اون روزی هم ک من این چیزا رو فهمیدم برف بود قبل از برف ی جفت دستکش صورتی با ستاره های سفید مامانم برام خریده بود ذوق داشتم برف بباره برم برفبازی اما وقتی ک این چیزا رو فهمیدم تو راه مدرسه فقط زیر برف گریه کردم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واااای اینقدر از خیانت شنیدم دیگه به هیچکی نمیتونم اعتماد کنم.برنامه میریزم دوستمو دعوت کنم میگم زبونم لال بعدش این قضایا پیش نیاد😯😯😯😓
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤