2777
2789
عنوان

ازدواج دوباره.....

1135 بازدید | 94 پست

سلام خوشگلا.دوستم۳۰سالشه.دوتابچه۶و۴ساله داره

چندسال پیش همسرشو توی تصادف از دست داد

خیلی دوست داره دوباره ازدواج کنه ولی موقعیتی براش نیس

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونه از لحاظ مالی خودشو ساپورت کنه ازدواج نکنه خودش شاید راضی باشه ولی بچه هاش اذیت میشن

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

خوب ماهیچ نظری نمیتونم بدیم فقط دعامیکنم بتونه یه ازدواج درستوموفق بامردی درشرایط خودش بکنه تا به مشکل برنخوره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 

از نظر مالی هم خییلی اکی نیس با خانوادش زندگی میکنه

بنظرتون کسی پیدا میشه با این شرایطش باهاش ازدواح کنه

بلاخره ایشونم دل داره

اما‌من بودم تا بچه ها بزرگ میشدن صبر میکردم

دوره زمونه خرابه نمیشه ناپدری بالا سرشون اورد

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

ایشالا یه موقعیت مناسب پیش میاد براش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بلاخره ایشونم دل داره اما‌من بودم تا بچه ها بزرگ میشدن صبر میکردم دوره زمونه خرابه نمیشه ناپدری با ...

منم نظرشمارو دارم ولی خودش و خانوادش خیلی دوست دارن ک ازدواج کنه مجدد

من تو جیب کوچیکم یه شوهر هست اگه میخواد بهش بدم😶 مگه نقل و نباته خب چه کاری از دست ما برمیاد

نه عزیزم ارزونی خودت

والا ما مجردیم با همین سن کسی نمیاد سراغمون...تو این گرونی‌کی مسولیت بچه اای ایشون قبول می‌کنه؟؟؟حداقل خودش شاغل بشه مردی که میاد خاستگاریش نترسه از مسائل مادی آینده شاید موردی براش پیدا شد

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀