یه خانومه چندساله اعصابش ضعیفه هر وقت میخاد جایی بره یا کسی بیاد خوابش نمیبره .کلا خیلی گناه داره هیچوقت خواب نداره چون فکرش همش کار میکنه و هرکاری که میکنه خوب نمیشه .کسی هست اینجوری باشه یااطرافتون داشته باشید.چیکار میتونم براش کنم ؟کمک کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودمم تقریبا اینجور بودم و هستم..سعی میکنم زیاد به موضوع فکرنکنم یا اینکه رفت و امدم رو زیاد کنم تا برام عادی بشه..من وقتی ازدواج کردم اینجور شدم وقتی مهمون میخواست بیاد استرس میگرفتم میخواستم همه چیز اوکی باشه واسه همین خوابم نمیبرد
من خیلی فکر میکنم...کلا متفکرم بعضی شبا (البته پارسال) تا 4 یا 3 صبح فکر میکردم حالا فرداشم میحاستم برم مدرسه ..سرکلاس درس ..وقت غذا خوردن ...😟😟😟😟 گاهی سرن درد میگیره از شدت فکر یه مدت دیگ کلا تمرکزم رو درس رو از دست داده بودم الانم هنوزم فکر میکنم ولی ن اونقد فقط ب شبا و صبح ک از خاب بیدار میشمو چنتای دیگ ک حال ندارم بگم😆😆ولی اینو بگم فکر زیاد از بدتررررررررررررررررررین مریضی جسمی هم بدتره😑😑😑واقعا بده خیلی بد