سلام من ماه پیش قرص اورژانسی مصرف کردم و پریود شدم الان از وقت پریود خودم گذشته همیشه مرتب بود ینی از عوارض قرصه ویا باید تاریخ پریودمو بر اساس تاریخی که بعد از قرص شدم در نظر بگیرم
به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تاااا میتونی کاری کن ک نیاز ب قرص اورژانسی نباشه من چندبار مجبوری قرص خوردم کیست بزرگ و دردناک زدم ک بخاطر همین قرص اورژانسی بود ک الان 3ماهه درگیرشم چندبار ک میگم فک نکنی زیاد ها شاید نهایتا 4بار خییییلی ضرر داره من ک دکتر کلی دعوام کرد
کاربر قدیمی ام کاربری قبلیم رو ترکوندن نمیگن هم چرا😑