الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین خانومی به نظرم خانم دکتر صالحپور هم حتما برو یه ویزیت و مشاوره واقعا کار اطفالش خوبه . مطبش میدان ولیعصر هستش نمیدونم به شما نزدیکه یا نه ولی ارزش رفتن داره . ادرس دقیقش رو نمیدونم شماره مطبش رو بهت میدم زنگ بزن ادرش بگیر ببین چه روز هایی هست 88963382
سلام گلم من یدونه دکتر خوب تو غرب میشناسم اسمش هلن جوانمرده خودم که بچه ندارم اما دوستم دخترشو میبره پیش اون یبار من باهاشون رفتم دکتر خیلی مهربون و دلسوزیه. فک کنم تو شهرک غرب بود دندونپزشکیش
ممنون دوستان که دکتر هلن جوانمرد و معرفی کردید . راستشو بخوایی اولش فکر کردم تبلیغه ولی مجبور شدم بچمو ببرم چون نزدیک محل کارمه . ولی رفتم دیدم واقعا کارشو قبول داشتم . خیلی به نظر من دکتر باسواد و کار بلدی هست . خدا خیرش بده . واقعا از بیهوشی استفاده نمی کنه و بچه رو آروم می کنه و بعد آروم کارشو انچجام میده -