2777
2789
عنوان

میخام دوباره برم باشگاه

427 بازدید | 20 پست

میخام برم باشگاه تااندامم مث قبل بارداری بشه بنظرتون با بچه دوماهه میشه یادیرتربرم

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

من ۱ ماهه از بارداریم میگره از قبل بارداریم هم لاغر تر شدم 😊چون ویار داشتم و فقط چیزای مقوی خوردم نمیتونستم چیزی بخورم الانم بچه شیر میدم کلا کم چیزی میخورم

😍😍خدایا شکرت😍😍

اگه بچت صبح ها میخوابه بزار خونه مامان شیر بدوش تو شیشه برو یکساعته برگرد اگه اراده اشو داری تو خونه ورزش کن من اینکارو میکنم بعد زایمانم البته من اصلا هیکلم خراب نشد اما چون قبلا باشگاه میرفتم عاشق ورزشم کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ ماهه از بارداریم میگره از قبل بارداریم هم لاغر تر شدم 😊چون ویار داشتم و فقط چیزای مقوی خوردم ن ...

الان اندامم ازنظرخودم خوبه ولی بخاطر شوهرم میره خوش اندام شده میخام منم مث قبل ک باشگاه میرفتم بشم ازش کم نیارم ولی نمیدونم بابچه میشه یا ن

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
من ۱ ماهه از بارداریم میگره از قبل بارداریم هم لاغر تر شدم 😊چون ویار داشتم و فقط چیزای مقوی خوردم ن ...

ببین منو منم کلی لاغر شدم فقط چاره کارت که برا بچه ام اذیت نداشته باشه گوشت ماهیچه گوسفنده بزار تو شیشه یه خورده ام آب بریز توش خیلی کم در شیشه رو ببند بندازم تو یه قابلمه بزار تا بپزه شب ها که موقع خواب گرسنت میشه بشین با یدونه نون بخور حسابی جون میگیری من انقد خوردم از چشمم افتاد

اگه بچت صبح ها میخوابه بزار خونه مامان شیر بدوش تو شیشه برو یکساعته برگرد اگه اراده اشو داری تو خونه ...

اوهوم فکر خوبیه ولی مامانم نزدیک نیس مادرشوهرم نزدیک ولی دوست ندارم بچم پیش اونا واقعیت بمونه

اوهوم فکر خوبیه ولی مامانم نزدیک نیس مادرشوهرم نزدیک ولی دوست ندارم بچم پیش اونا واقعیت بمونه

شوهرت صبحا ساعت چند میره سر کار ۹ تا ۱۱ باشگاه بدنسازی هست میتونی مثلا این باشگاه که من میرفتم ۷ تا ۹ ایروبیک داشت میتونی تو تایم ایربیک بری ورزشتو بکنی یکساعته برگردی

شوهرت صبحا ساعت چند میره سر کار ۹ تا ۱۱ باشگاه بدنسازی هست میتونی مثلا این باشگاه که من میرفتم ۷ تا ...

کله صب ساعت ۵:۳۰

یه هالتر بخر با دوتا دمبل با یدونه از این چرخونک پلاستیکی ها قبلا هم که باشگاه رفتی بلدی تو خونه ورزش کن با هالتر اسکات برو با دمبل هم جلو بازو این حرفا چرخونکم کمرتو باریک کن

منم بچه هام دوماهشون كه شد رفتم تا ٤ماه بعد ، الانم ميخوام دوباره برم💪🏻

خونه مامانت میذاشتی؟اذیت نمیکردن

یه هالتر بخر با دوتا دمبل با یدونه از این چرخونک پلاستیکی ها قبلا هم که باشگاه رفتی بلدی تو خونه ورز ...

اخه فقط تو باشگاه فاز میده البته تو خونه هم تمرین کوچولو میکنم ولی اینکه همش بخاطربچه توخونم خسته شدم اینجوری یکم ب کلمم هوا میخوره