2777
2789
عنوان

بچم افتاد پیشونیش شکست😭😭😭

1281 بازدید | 34 پست

چند ساعت پیش بود پسرم رو دسته مبل نشسته بود که افتاد. پیشونیش خورد به لبه ی سنگ 😭😭

بمیرم برا بچم ضعف کرد. سریع بردیمش درمانگاه دکتر بخیه زد. ۶ _۷ تا بخیه خورد

الهی بمیرم براش تو بغلم بی تابی میکرد. 

دکتر گفت اگه بالا بیاره سریع ببرینش بیمارستان. بچه ها دعا کنید حالش خوب بشه. خیلی میترسم اشکام بند نمیاد اصلا

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

چند سالشه ؟

انشالله بلا به دور باشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله هر چ زودتر خوب خوب شه

من از عقرب نمیترسم ولی از نیش میترسم ، ندارم شکوه از بیگانگان از خویش میترسم، ندارم وحشتی از یوز و ببر وحمله ی شیران ، من  تنها از آن گرگی که میپوشد لباس میش میترسم.. ✌

بازم خدارشکر .بخیر گذشتع 

اینایی ک بچه کوجیک دارید هرررر روز باید صدقه بدید

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

إن شاء الله که خوب میشه عزیزم

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

کسی تجربه نداشته؟ خیلی میترسم چون بدجوری افتاد. خدایی نکرده واسه سرش و مغزش مشکلی پیش نیاد

انقدر گریه کرد هلاک شد بچم. از همون موقع خوابیده. 

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

ایشالا که زود خوب میشه. برا بچه ها ازین مسائل پیش میاد. یه پول بذار زیر سرش صبح صدقه بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ای جانم خیلییی سخته برا مادر دیدن درد بچه...چند سالشه؟به حق علی اصغر امام حسین هیچیش نیس و خوبه خوبه....منم امشب پسرمو ختنه کردن قلبم درد میکنه از این همه دردی که این بچه داره میکشه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

پسر منم پیشونیش خورد،به مبل بخیه خورد ان شالله خوب میشه نگران نباش ولی جای بخیه خیلی اذیتم می کنه میبینم

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم