2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو فرق چلو و پلو موندیم الان هلو؟؟؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
گوشت چرخ کرده :2 پیمانه
نخود یا لپهٔ پخته :2 پیمانه
پیاز رنده شده :یک عدد
زعفران :کمی برای رنگ دادن
شکر، نمک و زردچوبه :به میزان لازم
آب و آبغوره :به میزان دلخواه
روغن کرمانشاهی :به میزان لازم
کشمش و گردو و آلو :در صورت دلخواه
خودموازجمعاشون   منها کردم ^_^  
منم دارم میپرسم😂

احتمالا نباید از مادربزرگ جان بپرسید؟

من که اسمش رو هم نشنیده بودم 


احتمالا از غذاهای من دراوردی مامان هاست 

مامان منم یه غذا داره اسمش سلیمان هست  

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
 
نخودها را که از شب قبل خیس کرده ایم، در آب می ریزیم و می گذاریم خوب بپزد. بعد از اینکه نخودها خوب پختند و خنک شدند، آنها را چرخ می کنیم.
سپس گوشت گوساله یا گوسفند را جدا چرخ می کنیم. سپس گوشت چرخ کرده و نخود را مجدداً با و زرد چوبه چرخ می کنیم تا کاملاً نرم شود. اگر نیاز بود تا دو، سه بار چرخ می کنیم تا مواد نرم و یکدست شوند.
خمیر به دست آمده را به شکل کوفته های بیضی شکل کوچک در می آوریم و در روغن کرمانشاهی سرخ می کنیم. در صورت تمایل، می توانیم مقداری کشمش و گردو و آلوی خیس کرده در شکم کوفته ها قرار دهیم.
پس از سرخ کردن، کوفته ها را در یک قابلمه قرار داده، تا کمر کوفته ها آب، شکر، آبغوره و سرکه می ریزیم (مقدار ترشی و شیرینی کوفته ها بسته به ذائقه متفاوت است) و روی حرارت می گذاریم تا خوب بپزند.
کمی نمک و در مایع و روی کباب ها می ریزیم تا جا بیفتد. مقدار پخت را طوری در نظر می گیریم که کمی از آب کوفته ها باقی بماند تا در آخر روی کوفته ها بریزیم.
دقت کنید که آب کوفته آن قدر زیاد نشود که کوفته ها وا برود. خمیر قبل از کوفته شدن حتماً باید نرم و یک دست باشد تا خاصیت چسبندگی اش خوب باشد. مقدار گوشت را کم نکنید زیرا که در اغلب مواقع منجر به وا رفتن کوفته می شود.
در انتها کوفته ها را به یک ظرف تخت منتقل کنید. آب باقیمانده از کوفته ها را روی آن ریخته و با گردو و کشمش تزیین نمایید.
 
نکته
 
لازم به ذکر است که به جای نخود از لپه هم می توانید استفاده کنید و اگر خواستید از گوشت چر خ کرده به مقدار کمتری استفاده کنید، می توانید سویا را جایگزین آن نمایید.
خودموازجمعاشون   منها کردم ^_^  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792