2777
2789

من از یه نفر متنفرم که نمیتونم حدفش کنم .میشه کتابی برای ارامشم معرفی کنید؟

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی از خدا بهتر ازش بخواه کمکت کنه . انشالله ارامش به دلت برمیگرده . 

خیلییی نا امیدم یعنی کمکم میکنه😔

این تنفر همه زندگیمو تحت شعاع قرار میدهنصف روزای هفته حالم بده

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

تو کتاب چار اثر ی تمرین داره میگه برای تمام کسایی ک ازشون بدت میاد یا نبخشیدیشون طلب ارامش پ بخشش و عاقبت بخیری کن و اونارو تو ذهنت مجسم کن.

من انجامش دادم خیلیییی موثر بود

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خیلییی نا امیدم یعنی کمکم میکنه😔 این تنفر همه زندگیمو تحت شعاع قرار میدهنصف روزای هفته حالم بده

اره از ته دلت ازش بخاه و بخدا توکل کن مطمعنم بهت کمک میکنه . بگو خدا ارامش به دلت برگردونه . انشالله . کمکت میکنه . امید وایمان داشته باش . توکل کن 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
كتاب فلورانس بخون ديگه سعي ميكني از تنفر دوري كني😆

۴ اثر از فلوارانس؟

خنده برا چیه ؟☹

۴ اثر از فلوارانس؟ خنده برا چیه ؟☹

خنده نيست عزيزم اون علامت شوخ طبعيه براي من .

بله ,

الان خوب چه استيكري برات بزارم بهش چيزي نگي😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
تو کتاب چار اثر ی تمرین داره میگه برای تمام کسایی ک ازشون بدت میاد یا نبخشیدیشون طلب ارامش پ بخشش و ...

اخه مدااام‌ارامشمو بهم میریزه و منم تو دلم نفرینش میکنم.البته خیلییب ادیت سدم تا به مرحله نفرین رسیدم .خیلیییی صبوری کردم و اون گستاخ تر شد

خنده نيست عزيزم اون علامت شوخ طبعيه براي من . بله , الان خوب چه استيكري برات بزارم بهش چيزي نگي😂

اخه نمیدونستم کتابش راجب چیه گلتم شاید شوخی میکنی 

مممنونم عزیزم از راهنماییت دانلود میکنم حتمااا و میخونم 

هر استیکری بزاری رو سر ما جا داره

پس حتمابخون واقعاکمکت میکنه بامعنی هم بخون

از اولش شروع کنم یا سوره خاصی رو؟