2777
2789
عنوان

بياين از عروسي ديشب كه رفتم براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 45 پست

عزیزم کارای عجیب غریب رفتار نامناسب ربطی به ده هفتاد سن سال نداره ادمایی هستن ۴۰ سالشونه ولی بچه تر از خودشون نیست بعدشم بنظرمن ادم باید شب عروسیش هرجور دوست داره خوش بگذرونه واسش عقده نشه حالا هرکس یه عقیده نظری داره شخصیت ها متفاوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد پدر و مادر دوماد بنده خداها خيليييييي معذب بودن و تابلو بود استرس شديد داشتن اتفاقي نيفته،دلم برا پدر دوماد سوخت 🥺همش میرفت جلو در به عمو دوماد میگفت برو دامادو کنترل کن😬 بعد عروس و دوماد خسته شدن از رقص یهو عروس همون وسط مجلس نشست رو زمین 😐پاهاشم دراز کرد میگفت خابم میااااد😂😐 بعد دومادم نشست کنارش اون اوضاعش خرابتر بود 😂😂😂😂 پدر دوماد رفت دی جی و ارکستر یه چی گفت زود سر و ته قضیه رو هم اوردن تمومش کردن ما رو فرستادن خونه😏امروز متوجه شدم اخر شب،عروس و دومادو بردن بیمارستان 😐 خلاصه که عروس خانمهایی که نزدیک ازدواجتونه یهو گول نخورین اون شب رو خراب کنین 😐خدایی خیلی ضایع بود جشن به اون عالی و اون همه هزینه و شیک با این رفتارا و زیاده روی ها خراب بشه ...از دهه هفتادیام عذر میخام منظورم اونا نبود که همشون بچن کلا منظورم عروس هایی بود بچگانه رفتار میکنن 

خلاصه عروسیه بسیار تاریخی بود 😒اميدورام تاپيكم نره رو هوا چون آموزندس😂

خوب تا اینجااا که چیز عجیبی نیست ...الان دیگه مثل زمان دهه شصتی های گرامی میز به میز نمیرن سلام علیک ...

من خودم دهه هفتادی ام شب عروسیم با همه میزا سلام علیک کردم هر دهه هفتادی ام دیدم همین بوده...حالا اینا به کنار بقیش به نظرت عادیه؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

حالا خوبه من از اول كفتم منظورم هفتادايا نيس 

كلا عروسهايي كلابچكونه رفتار ميكننن و جو ميگيرتشون... باز اومدن ميكن چه ربطي به دهه داره😐

بعد اونايي كه ميكن عروسي خودشونه دلشون خاسته 

اقا هيج جاي دنيا وقتي مهمون دعوت ميكننو يه مراسم خيلي مهمه هيج حاي دنيا هيشكي اينقدررررر زياده روي نميكنه اين يه توهينه اول ب خودشون بعد به مهمون 

حالا خوبه من از اول كفتم منظورم هفتاديل نيس  كلا عروسهايي مه بچكونه رفتار ميكننن و جو ميگيرتسو ...

عاقا اون فیلمو میخان ب کی نشون بدن....حالا اون بنده خداها هم ی چند روز دیگه میفهمن چ گندی زدن

بابا جان شوخی کردم تو کامنت بعدیم گفتم شوخی بود 😂😂

میگم باباااا

ترسوندیم...با این شوخیت😅😅😅

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
   عاقا اون فیلمو میخان ب کی نشون بدن....حالا اون بنده خداها هم ی چند روز دیگه میفهمن ...

فك كنم الانم فهميدن گند زدن😂😂البته هم عروس هم دوماد كلا هيشكي به هيج جاشون نبود😂😂😂فكر نميكنم زياد براشون مهم باشه اصلا😂😂😂😂