2777
2789
عنوان

بنظرتون دوباره بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 80 پست
من دوقلوهام دو سال و هفت ماهه بودن سومی دنیا اومد😂😂😂

یاخدا😱

راضی هستی؟

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
اولیه لاغر و ضعیف نیست؟شیر خشکین دوتاشون؟

نه ماشالا اولی خیلی وزنش خوبه .  تا هفت ماهگی بهش شیر دادم ولی خب شیرخشکی بودن درکل دوتاشون . 

الان هم که جفتشون رو از شیرو پوشک گرفتم .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم اینجوری که اصلا شیرینی بچه هاشو درک نمیکنه

زیر یکسالگی بچه قشنگترین دوران برای یه مادره که دیگه تکرار نمیشه

همش تو استرسه ادم اینجوری

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

به خودت رحم کن

کمی به بدنت فرصت بده  حد اقل دوسال تا هم  جای سزارینت کامل خوب شه هم  بدنت قوای خودشو به دست بیاره 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
نه ماشالا اولی خیلی وزنش خوبه .  تا هفت ماهگی بهش شیر دادم ولی خب شیرخشکی بودن درکل دوتاشون .&n ...

اهان

خوب خداروشکر

من هیچی ندارم فعلا ولی میدونم بچه کشکی نیس نیاز به مهر ‌محبت داره اگه بچه بیاره باید محبتشو نصف کنه ...

عزیزم من مخالفم الان شش ماهه یکی بیاد ولی این حرفتم خیلی بی منطقه اینجوری باشه ادم هیچ وقت دوتا بچه بیاره😐😐😐تازه هرچی بچه بزرگتر شه فهمش بیشتر میشه و محبت میخواد 

اینجوری باشه با هر تفاوت سنی نباید بچه دیگه ای بیاد ک محبت نصف نشه😐اصن محبت کردن به این چیزا نیست ی مادر ب همه بچه هاش محبت میکنه وگرنه پدر مادرامپن همه باید الان عقده ای بودن😐😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

ممنون از بعضی دوستان بی فرهنگ

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

سلام سمانه جون خوبی گل پسرت خوبه؟

عجله نکن زوده هنوز بذار حداقل پسرت 2سالش بشه 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
اصن بحث پولو درامد نیست هر انکس ک دندان دهد نان دهد😍 ولی بذار بچت دوساله شد شروع کن اقدام کردن چون ...

پس اینهمه فقیر فقرا که دندون دارن چرا نون ندارن؟ها؟!

ندیدی آدمای بدبخت بیچاره که از تو سطل آشغال روزیشون رو درمیارن؟!

این یه حرف غلط هست که بین مردم رایجه که میگن هر آن کس که دندان دهد نان دهد

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
یاخدا😱 راضی هستی؟

اره راضیم...هر چند اوایل و دوران بارداری سخت بود،اما ارزش داشت

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
ممنون از بعضی دوستان بی فرهنگ

حسود پلاستیکی به چه معناست😐

پس اینهمه فقیر فقرا که دندون دارن چرا نون ندارن؟ها؟! ندیدی آدمای بدبخت بیچاره که از تو سطل آشغال رو ...

من حرفوشونو قبول دارم

اینکه محبت خدارو نادیده بگیریم یجور کفره. این خیلی غلطه که آدم برای فرزند آوری بگه حتما قبلش باید همه چی فراهم باشه و تا چند سالگی بچه حتی همه چی باشه تا بچه بیاریم

یکی از صفات مومنان ایمان به غیبه(بقره۳) یعنی اینکه ادم به رحمت خدا ایمان داشته باشه . بدونه که خدا روزی رسانه

خدا وقتی بنده ای رو روی زمین میزاره اونو رها نمیکنه. یعنی اگر ایمان داشته باشیم خدا رهامون نمیکنه

یه روایت از پیامبر ص داریم که میفرمایند کسی که از ترس رزق و روزی ازدواج نکنه به خدا بد گمان شده. این روایتو به فرزند اوریم میشه تعمیم داد . حتی بچه دار شدن رزقو روزی افزایشم میده 

مثلا یکی میاد پیشپیامبر و میگه فقیرم چکار کنم؟ حضرت فرمود بچه بیار گفت اقا من میگم فقیرم شما میگی بچه بیار؟ پیامبر فرمود اره بچه بیار

اره راضیم...هر چند اوایل و دوران بارداری سخت بود،اما ارزش داشت

خداروشکر. بچه ها مشکلی ندارن؟ سومی چند وقتشه؟

پس اینهمه فقیر فقرا که دندون دارن چرا نون ندارن؟ها؟! ندیدی آدمای بدبخت بیچاره که از تو سطل آشغال رو ...

نه عزیزم اونا شاید دارن تاوان اشتباه خیلی افراد دیگه رو میدن خیلیاشونم اندازه ای ک باید تلاش کنن نمیکنن بعدشم هرکسی به اندازه عقیده خودش و ایمانش ب خدا روزی میگیره اگر خدا نداد حتما خیری تو کاره بهتره یکم رو حرفاتون فکر کنین بعد حرف بزنین🙂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰