2777
2789
عنوان

اونايي که دو تا بچه دارند بيان کمک

141 بازدید | 14 پست

سلام 

دو تا بچه کوچيک دارم ٣ساله و ٩ماهه حسابي کلافه شدم 

کمک ندارم 

صبح تا شب تو خونه 

البته خدا رو شکر ميکنم ولي پدرم در اومده حوصلم سر رفته ديگه فقط بازي و ...  مهد هم نميره به هيچ عنوان مهد اينجا هم اصلا به درد نميخوره 

روزهاي تکراري مياد و ميره همش تو خونه  حوصله و هدف ندارم ديگه 

چي کار کنم 

بخوام برم خريد اون کوچيکه تو ماشين گريه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماها چه ميکنيد چه برنامه هايي داريد چه جاهايي ميريد 

خواهر دقیقا مث خودم دخترم ۳سالشه پسرم یکسالش شد یه هفته پیش

تو عریبت دست تنها پدرم درمیاد

دخترتو حتما بفرست مهد خیای عالی میشه دختر من میره خیلی خوب میشه

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
حوصلم از بچه داري سر رفته ميخوام برم بيرون خوش بگزرونم اخه

منم والا دلم تنهایی میخواد ی وقتا بی دغدغگی راحتی خواب آروم😢😭😭 ولی چ کنم ک هم هوا سرده واسه بیرون رفتن هم بچه کوچیکه باید فعلا بسوزیم و بسازیم تا اردیبهشت اینا..

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
واي خيلي سخته  ميخوام فقط گريه کنم

من دوسه ماه کلی گریه کردم. شبا تا صبح گریه میکردم ....

دیدم فرجی در کار نیست باید بسوزم و بسازم . یه خورده جدیدا باهاش کنار اومدم. باخودم میگم باشه اصلا عمدی انقد تو خونه میمونم و هیچ جا نمیرم تا این روزای لعنتی بگذره اصلا تو خونه بهتره...

من تازه تنهام شوهرمم به دلایلی بیشتر وقتا نیس. تنهای تنهای تنها با بچم و خدا .... 

منم دوتا دارم ولی به همه کارام میرسم بیرون میرم حتی شیرینی و کیک زیاد درست میکنم من پارسال مثل شما بودم ولی الان راحت ترم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

سلام عزيزم منم مشكل شمارو دارم دچار روزمرگي شدم مال من دوقلو هستن سه ساله حسرت خوردن يك چايي تو خلوت و بدون دغدغه دارم تا اينكه يك ماه پيش اينستا وأسشون پيج زدم زندگيم عوض شده بازيهاشون و غذا خورنشون حتي خوابشون قشنگ تر واسه خودمم سرگرمي و دلگرمي شده امتحان كن عاليه روحيه ميگيري