2777
2789

من در حال حاصر شاعل نیستم ولی قبلا دوره کوتاهی بودم و الانم موقعیت کار دارم.و واقعا دلم می خواد کار کنم .جدا از بحث مادی بخاطر شخصیت اجتماعیم و حس مستقل بودن.ولی نمیدونم چرا هر جور نگاه میکنم وقت کم میارم .اخه همبن الانم که شاعل نیستم تمام روزم دارم میدوام.چکار کنم؟؟؟

باشگاه .خرید خونه .مهد بردن و اوردن دخترم .کار های پدر و مادرم گاهی .

گاهی میگم اخه من مگه میتونم برم سر کار با این همه کارو بار 

اونایی که شاعلید بگید چکار میکنید 

چجوری مدیریت میکنید ؟؟؟؟

یا از بعصیچیزا میزنید بخاطر کارتون

مممنوووونم از وقتی که میزارید

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم  ولي از يكي دوماه ديگه قراره بشينم خونه چون واقعا به كارام نميرسم😊

جدددی اخه اینهمه ادم‌میبینم با سابقه ده سال بیست سال 

اخه اینا چه جوری مدیریت میکنن که ما نمیتونیم

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
جدددی اخه اینهمه ادم‌میبینم با سابقه ده سال بیست سال  اخه اینا چه جوری مدیریت میکنن که ما نمیت ...

مگه ادم بلدوزره اخه 

مطمين باش اوناهم بلاخره يه جايي رو دارن كم ميذارن 

من وقتي تو خونم اعصابم راحت تره ارامش همسرو پشرمم بيشتره

مگه ادم بلدوزره اخه  مطمين باش اوناهم بلاخره يه جايي رو دارن كم ميذارن  من وقتي تو خونم ...

تا حد زیادی قبول دارم حرفتو مثلا میبینم طرف گارمند بانکه ولی ۲۰ کیلو اصافه وزن داره به نطر من اصلااا ارزششو نداره

ولی بازم بعثبا طاهرسونو حفط مزکنن به قول شما از جای دیگه بلاخره مجبورن کم بزارن

متاسفانه البته

من شاغلم و سه تا بچه دارم. البته الان مرخصی زایمان برای سومی هستم. 

ما صبح حدود 6.45 بیدار میشیم. من زودتر میرم سرکار و همسرم به بچه ها صبحانه میده و میبره مهد و مدرسه و میره کار. من زودتر میام و بچه ها را از مهد و مدرسه بر می دارم. ناهار هم مهد و مدرسه بهشون میده.

شام هم از روز قبل آماده کردم برای بچه ها که ناهار من و همسرمه برای کار. رسیوم خونه فقط برای شام خودم و همسرم یک غذای ساده می گذارم  و همزمان ناهار فردا را می گذارم. 

تو طول هفته ظرفها با همسرمه و آشپزی با من. خریدمون را آخر هفته انحام میدیم. تمیزی خونه هم آخر هفته. همسرم جارو میکشه و من مرتب کردن و شستشوی لباس و گردگیری ظرف 3 ساعت تموم میشه. مهمون هم فقط آخر هفته.

خواب بچه ها هم منظمه و بین 7.5 تا 8.5 می خوابند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من شاغلم و سه تا بچه دارم. البته الان مرخصی زایمان برای سومی هستم.  ما صبح حدود 6.45 بیدار میش ...

کییییف کردم از نطمت 

واقعا افرین

خودت فوق العاده مدیری و همسرت فوق العاده با شعور 

واقعا حیفه همچین خانواده هایی که بچه کم داشته باشن

کییییف کردم از نطمت  واقعا افرین خودت فوق العاده مدیری و همسرت فوق العاده با شعور  واقع ...

خیلی ممنون، نظر لطفتونه. البته بگم من ایران نیستم. و اینجا سیستم مهد و مدرسه طوریه که امکان اشتغال مادر را فراهم میکنه. مثلا اینکه مهد و مدرسه صبحانه و میان وعده و ناهار میدن. یا مدرسه ساعت 1 تموم میشه، ولی بچه تا ساعت 5 میتونه بمونه داخل مدرسه و کلی فعالیتهای غیردرسی دارند مثل ساختن کاردستی، ورزش، بازی های مختلف، تماشای فیلم و ...

خیلی ممنون، نظر لطفتونه. البته بگم من ایران نیستم. و اینجا سیستم مهد و مدرسه طوریه که امکان اشتغال م ...

چقققققدر خوب .واقعا عالیه سبکشون  .کدوم کشوری عزیزم؟

سوئد هستم.

عالیهههه

امیدوارم همیشه ارامش داشته باشی 

زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم 

عالیهههه امیدوارم همیشه ارامش داشته باشی  زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم

خیلی ممنون عزیزم. شما هم همینطور

باردار نیستم. الان نینی سومم 6 ماهه است و مرخصیم برای نگهداری از نینیه...

خیلی ممنون عزیزم. شما هم همینطور باردار نیستم. الان نینی سومم 6 ماهه است و مرخصیم برای نگهداری از ن ...

سلامت باشه انشالله فکر گردم مرخصی قبل زایمانید