7 ماه از عقدم میگذره... خیلی هم همسرم دوسش دارم اما هر بار ک بحث کوچیک میکنیم.. همسرم مسله رو خیلی بزرگ میکنه و میگه جداشیم.. بخدا دیگه کم آوردم. امروز بخاطر اینکه توی اینستا جواب کامنت یه مردی رو دادم خون به پا کرد و گفت تموم... در حالی ک اصلا من کار اشتباهی نکردم. اینم بگم اخلاق های خوبی هم داره خیلیییییی دوسم داره فقط اگ دعوایی بحثی بشه... میزنه به سیم آخر ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بنده خدایی هم همینجور بود خودشو بالا میگرفت هر چی میشد میگفت بیا جدا شیم یکبار جوگیر شد سر یه موضوع خیییلی کوچیک پا پیش افتاده گفت از سگ کمترم اگ نزنم ب هم. از حرف خودش مجبور شد زنگ زد مادر دختره😂 خدا هیچکسی رو جوگیر نکنه. واقعن همچین مردی رو اعصابه . دختره هم دیگ زد ب هم اونا نامزد بودن😐 الانم پسره پشیمونه ولی پشیمونی دیگ چییییی سووودی نداااارد. شوهر شما هم سرش میخوره ب سنگ ولی کی خدا میداند.