2777
2789
چطور حس نکردی خبلی واضح بود

خداروشکر ک نفهمیدم خونه تنهام 

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور حس نکردی خبلی واضح بود

خداروشکر حس نکردی منم با دخترم تنهاییم به حدی وحشت کردم نتونستم از جام تکون بخورم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خداروشکر حس نکردی منم با دخترم تنهاییم به حدی وحشت کردم نتونستم از جام تکون بخورم

همسرم تو خونه یه جایی رو برامون مشخص کرده.هردفعه زلزله میاد با دخترام فرار میکنیم اونجا تکیه میدیم. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

کدوم محله ها احساس شده ؟

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
همسرم تو خونه یه جایی رو برامون مشخص کرده.هردفعه زلزله میاد با دخترام فرار میکنیم اونجا تکیه میدیم.& ...

شوهرم میگه کنار دیوار اصلی خونه بایستید ولی من چون دخترم امروز واکسن۱۸ماهگیشو زدم خواب بود دیگه سر جامون موندیم پناه بر خدا

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
کدوم محله ها احساس شده ؟

والا نمیدونم ولی ما شهرک صدرا هستیم احساس کردیم

شوهرم میگه کنار دیوار اصلی خونه بایستید ولی من چون دخترم امروز واکسن۱۸ماهگیشو زدم خواب بود دیگه سر ج ...

والا اون لحظه نمیدونم چرا مغز آدم قفل میکنه. خیلی لحظه بدو وحشتناکی. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.