2777
2789
عنوان

معلم های غیرانتفاعی بیاید

170 بازدید | 16 پست

بچه ها من می خوام معلم بشم رفتم چندتا مدرسه غیرانتفاعی سر زدم متوسطه اول رشتمم مرتبطه

همه اشون گفتن باید سابقه داشته باشی واینا که من ندارم 

یکیشون گفت باید یکسال بدون پول به صورت کارآموز درس بدی به بچه ها همه جا روالش همینه واسه کسی که سابقه نداره حالا به نظرتون قبول کنم و از اول مهر برم یا نه؟

من ۳ماه مفتکی کار کردم الانم مشعولم از شنبه‌تا۴شنبه ۷تا۱باحقوق۵۰۰

خیلی حقوقش کمه خیلیم ازت انرژی میگیرن و کار میکشن چون غ ا هم هست باید با ساز مدیر و داتشاموز ومادرشم برقصی

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف غیر انتفاعی اصلا توجه نکن چون یه سال ازت کار میکشن بعدشم میگن نیرو نمی خوایم برو مدرسه دولتی ...

دولتی که اصلا این جوری نیرو نمیگیره فقط با آزمون استخدامی نیرو میگیرن 

به حرف غیر انتفاعی اصلا توجه نکن چون یه سال ازت کار میکشن بعدشم میگن نیرو نمی خوایم برو مدرسه دولتی ...

عزیزم پذیرش نیرو در مدارس دولتی وکلا اموزش و پرورش فقط از طریق ازمون استخدامی و دانشگاه فرهنگیان

اینی که میگین درست نیست

من ۳ماه مفتکی کار کردم الانم مشعولم از شنبه‌تا۴شنبه ۷تا۱باحقوق۵۰۰ خیلی حقوقش کمه خیلیم ازت انرژی می ...

یعنی منم بگم 3 ماه رایگان کار میکنم؟؟؟ به نظره خودمم یه سال واقعا زیاده

یعنی منم بگم 3 ماه رایگان کار میکنم؟؟؟ به نظره خودمم یه سال واقعا زیاده

اره یکسال زیاده همینطور الکی بدون حقوق و بیمه 

البته خودت بهتر میدونی و از شرایطت اگاهی ولی اینطوری کار کردن خیلی خوب نیس

سلام عزیزم کدوم شهری من خودم مدرسه ابتدایی غیر. دولتی دارم نیروهام و از همون. اول حقوق دادم بعد دو س ...

کرج ام نه اینجا که همه دنبال معلم با سابقه ان با حقوق کم

فقط سال اول بدون گزینش کار میکنی جون طول میکشه تا گزینش بشین ما تو گیلان هستیم اینجا همچین چیزی. نیس ...

تازه 12 میلیونم شهریه میگیرن کرج حاظر نیستن پول معلم بدن