2777
2789
کتاب بخون چیزای جدید یاد بگیر  اطلاعاتت زیاد کن  به خودت برس  ورزش کن غذا و دسر ...

اطلاعاتمو از چی زیاد کنم مخاستم زبان یادبگیرم ولی نمیدونستم ازکجاشروع کنم

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دارم

پیمانه=ی لیوان از این دسته دارا

ی پیمانه شیر. ی پیمانه شکر. ۳ چهارم پیمانه روغن. ۲ ق غ پودر کاکائو. ۱ بسته نسکافه با هم مخلوط کن بذار کنار

۳ تا تخم مرغو با نصف ق چ وانیل ده دیقه با همزن بزن بعد اون مایع بالا اندازه یک لیوان ازش نگه دار  بقیه را 

بریز تو تخم مرغ ی همی بزن ۲ الی ۲ونیم لیوان ارد و با نصف ق چ بکینگ پودر کم کم بریز و ارام هم بزن بریز تو قالبت بذار تو فر ۳۰ الی ۴۰ دیقه درجه ۱۸۰

تا میاد بپزه اون ی لیوان ک نگه داشتیو بذار رو گاز یکم حرارت ببینه مزه خامی روغنش بره

وقتی پخت داغ داغ چنتا سوراخ بزن روش اون ی لیوان مایع کاکائو را بریز روش بذار خنک بشه

کیک خیس شکلاتی عالیه

اطلاعاتمو از چی زیاد کنم مخاستم زبان یادبگیرم ولی نمیدونستم ازکجاشروع کنم

به نظرم خیلی جذاب باشه که یه خانم در حالی که وظایف بچه داری و همسرداری شو خوب انجام میده اطلاعات و معلوماتش هم در حد بالایی باشه.

برای زبان هم روزانه 5 تا کلمه جدید برای خودتون انتخاب کنید و تمرین کنید می‌بینید آخر هر هفته 35 تا لغت به دایره لغاتتون اضافه شده. از چیزای ساده مثل میوه ها و غذا ها و حیوانات و شغل ها شروع کنید 

پیمانه=ی لیوان از این دسته دارا ی پیمانه شیر. ی پیمانه شکر. ۳ چهارم پیمانه روغن. ۲ ق غ پودر کاکائو. ...

کاکاعو و نسکافه ندارم

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز