2777
2789

من وزنم ۸۷ کیلو قدم ۱۶۴ 😖😖😖😖😖

با کالری شمار شروع کردم 

متابولیسم پایه زده ۲۲۲۴

برنامه غذایی امروزم ۱۸۰۰ تا کالری داره خیلی زیاده؟؟؟

با کالری شمار ماهی چند کیلو میشه کم کرد ؟؟

متاسفانه باشگاه و ورزش نمیتونم انجام بدم 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
شما وزنتو در ۳۰ ضرب کن ۱۱۰۰ تا ازش کم کن روزانه همون قدر کالری مصرف کن هفته ای یک کیلو لاغر میشی ...

مرسی گلم 

مسئله دیگه اینکه من دوران شیر دهی هستم پسرم ۱۰ ماهشه مشکلی نیست همین روشو برم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم  مسئله دیگه اینکه من دوران شیر دهی هستم پسرم ۱۰ ماهشه مشکلی نیست همین روشو برم ؟

عزیزم نمیدونم شیردهیو 

رژیم دکتر کرمانی بگیر

مخصوص شیردهیو داره 

از سایتش بگیر

شیر و کشک و اینا بخور

یه کم زیاده ولی چون شیر میدین اشکال نداره، اگه به حداکثر هزار و پونصد برسونید بهتره، بعد هم باید آروم آروم و به تناسب کاهش وزن این مقدار رو هر بار کمتر کنید البته از هزار کالری نباید کمتر بشه.

در وزنهای بالا و در شروع رژیم معمولن ماهی چهار کیلو کم میشه، بعد روندش یه کم کاهش پیدا میکنه. به هر حال تو پنج شش ماه به وزن ایده‌آل میرسید اگه طبق رژیم پیش برید

یه کم زیاده ولی چون شیر میدین اشکال نداره، اگه به حداکثر هزار و پونصد برسونید بهتره، بعد هم باید آرو ...

امیدوارم بتونم

مرسی که وقت گذاشتی گلم