2777
2789

سلام دوستان،دختر من یکماهشه.یک هفته میشه  صورتش پر از دونه های قرمز شده.دکتر یردمش .تشخیص الرژی به پروتئن گاوی داد،وبراش شیر خشک نئوکیت تجویز کرد.دوتا پیمانه براش درست کردم.احساس میکنم از وقتی خورده ،هی به خودش میپیچه؟ کسی تجربه ای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر دختر منم همین تشخیصو داد

وقتایی ک بهش از اون شیر سفید رنگ میدادم بیتاب و بی قرار میشد و همش گریه میکرد

منم دیگه ندادم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

ماساژش بده باهاشو به صورت ورزش تو شکمش جمع کن دراز کن باز باد گلوشو خوب بگیر چرا شیر خودتو نمیدی

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

من دخترم از۲۰روز یک عالمه دونه های قرمز خیلیییی زیاد زد خوب شد باز زد دوباره خوب شد ولی گردنش ریخت بیرون ازون شدید تر برم فوق تخصص تشخیص  الرژی دید گفت هیچی نیس جوش نوزادیه تا هفته دیگم‌کامل میره هیج نوع حساسیتم نیست چیزیم نزن خواستی بزنی ثمین ۳درصد بزن

واقعنم همون شد همش رفت من فک میکردم الرژیه

امیری حسین و نعم الامیر

منم پسرم 5 ماهشه

بهش آبتامیل پپتی میدادم

بردم یه دکتر دیگه گفت لازم نیست فقط نفخ داره.راینیتدین بده

الان شیر خشک معمولی میخوره

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت