2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من...گاهی به پوستم میرسم...گاهی میرقصم...گاهی به موهام میرسم...البته خیلی کم...گاهیم کتاب میخونم

اما اکثر وقتم صرف بچه داری و خونه داری میشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

قبلن تو فامیل خودم همه میگفتن یک بودم ازدواج کردم همینطور الان بعد 7 سال کمرنگ تر شده اما نسبت به همین و سالی های خودم اوکی تر ام هر دو ماه یکبار لباس بیرونی و ست خونگی میگیرم ماسک استفاده میکنم موهایم رنگ میزنم تو جشن های و مراسمات خانواده شوهر تو دید ام جوری که حرص خواهر شوهر و جاری ام در میاد   

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
من فقط وفقط فیلم موردعلاقه میبینم..کتاب میخونم.. یکن ورزش وغذا موردعلاقه اصلا به خودم نمیرسم حوصلش ...

چرا حوصله نداری من همش خدا خدا می کنم جمعه بشه آخه میرم حمام مفصل می کنم و پاکسازی پوست که عاشقشم❤😍

اگه بچه ها اجازه بدن و راه به راه کار برامون نتراشن یه دستشویی با آرامش می رم با تشکر

خوشبحالت من اونم نمیتونم برم یکیشون در میزنه یکی داد میزنه مااااامااااااان .اصن ی وعضی کل ساختمون میفهمن من دستشویی ام

منم ورزش میکنم.  کتاب میخونم. و یه قهوه میخورم😀 قدم میزنم.  قرآن میخونم. چاق سازی دار ...

خیلی عالیه همش حال و هوات همین جوری باشه عزیزم😍❤😍❤😍💙💙💙😍❤😍❤😘😛😘😛😗😚😗😚

چرا خب😐

نمیدونم انگیزه ندارم😔😔

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...