2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه تخمک گذاری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 23 پست
اره میدونم ب شب درمیون خیلی تاثیر داره ولی شوهرم خیلیییی طرز فکر داغونی داره تو جنسیت مجبورم روز ت ...

یکی از علائمش هست 

شما یه دماسنج بگیر هرروز صبح دمای بدنتو بگیر ،روز تخمک گذاری دمای بدن نیم تا 1 درجه بیشتر از روزای دیگه اس .

اون روز اقدام کنید 

از همه مهمتر شوهرتو توجیه کن همه چی دست خداست .

و بفکر سلامتی نی نی باشین نه جنسیت .

ممکنه روز تخمک گذاری اقدام کنید و لقاح دیرتر انجام بشه و جنسیت دختر بشه .

اینا در حد فرضیه و احتماله .

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه عمری فکر میکردم روز 14 15 تخمک گذاریمه  هفته آخر دوره هامم اقدام و ول میکردم  ...

یعنی کیت هم نشون داد که شما 14 15 هست ولی اخر دوره شد؟

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
یکی از علائمش هست  شما یه دماسنج بگیر هرروز صبح دمای بدنتو بگیر ،روز تخمک گذاری دمای بدن نیم ت ...

اره من خودم عاشقققق دخترم ولی نمیفهمه اصلاا

بهش میگم انقد الان مریضی اومده بگو ایشالا سالم باشه

چیکار کنم دیگه

مجبورم من سعی خودمو بکنم

یکی از علائمش هست  شما یه دماسنج بگیر هرروز صبح دمای بدنتو بگیر ،روز تخمک گذاری دمای بدن نیم ت ...

واقعا میشه روز تخمک گذاری بچه دختر بشه؟

چه جالب نمیدونستم

یعنی کیت هم نشون داد که شما 14 15 هست ولی اخر دوره شد؟

کیت هاله کمرنگ مینداخت یه دوره استفاده کردم ،دیدم بی فایده اس .

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
اره من خودم عاشقققق دخترم ولی نمیفهمه اصلاا بهش میگم انقد الان مریضی اومده بگو ایشالا سالم باشه چی ...

انشالله ک خیره عزیزم توکلت بخدا باشه

واقعا میشه روز تخمک گذاری بچه دختر بشه؟ چه جالب نمیدونستم

بستگی به روز لقاح داره عزیزم تا اونجایی ک من اطلاع دارم .

روز تخمک گذاری فقط احتمال رو بالا میبره .