2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

576 بازدید | 59 پست

قبلا گفته بودم به کسی علاقه داشتم و باهاش رابطه داشتم ولی رفت با یکی دیگه و گفتم چند وقت دیگه عروسیشونه امروز دیدم ی ناشناس بهم زنگ زد خودش بود باورم نمیشد اول باهاش سرد برخورد کردم چون گفتم دیگه اون زن داره وقتی گفت از سر اجبار باهاش ازدواج کردم و الان طلاق گرفتیم و هنوزم تورو دوست دارم باورم نشد گفت تا وقتی که عمر دارم پات میمونم اگه صلاح میدونی بازم میام خواستگاریت اگه هم نه تا وقتی که قصد تحصیل داری پات میمونم نمیدونم چی شده که بعد گذشت فقط چهار ماه از همسرش طلاق گرفته من میدونم هم خودم بچم و هم اون ولی واقعا با مادرم نمی سازم و خیلی رابطمون بده چی کار کنم بذارم بیاد یا نه ضمنن 17سالمه و اون 21ولی اجازه تحصیلو بهم میده از این نظر مشکل ندارم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دوست داشتم مستقل باشم وولی چون بچه طلاقم و با مامانبزرگ و پدربزرگ و مادرم زندگی میکنم همیشه سر کوفت میشنوم دیگه خسته شدم ازشون

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

مشکلش چی بوده جدا شده ب این زودی این مهمه 

خدا جونم تو بهتر از هر کسی میدونی توی زندگیم چقدر زجر کشیدم خدایا خودت گفتی بعد از هرسختی ی آسانی هست خدا جونم بعد از اونهمه سختی و زجری ک کشیدم خودت ی آینده زیبا و بخت خوب نصیبم کن ،ب امید روزی ک ب عشقم سجاد برسم 😘میشه برای رسیدنمون بهم ی صلوات مهمون دوستتون کنی👐

خب برو دنبال بازي و درس ومشق و جوونيت بچه جون

يكم بزرگتر بشي رابطت با مادرت خوب ميشه اينا اقتضاي نوجونيه

در مورد اونم ادميكه توي 21 سالگي زنشو طلاق بده البته اگر راست بگه پتانسيل طلاقش زياده چهار روز ديگه تورو هم طلاق ميده

طلاقم نباشه اصلا نميفهمم چجور ميشه به يك پسربچه 21 ساله تكيه كرد

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
همیشه دوست داشتم مستقل باشم وولی چون بچه طلاقم و با مامانبزرگ و پدربزرگ و مادرم زندگی میکنم همیشه سر ...

خواهش میکنم بخاطر این دلایل ازدواج نکن صبر کن با یه آدم بزرگ منش و آقا ازدواج کن یه عمر خوشبخت شو این همه تحمل کردی یه مدتم تحمل کن

هم اون بچس هم شما  چه عجله ایه واسه ازدواج؟  با مادر میشه کنار اومد ولی با شوهره بد نه

اخلاقش خیلی خوبه از بچگی عاشقشم و با تمام روحیات و اخلاقش اشنام