2777
2789
عنوان

سزارین بیمارستان مصطفی خمینی

6912 بازدید | 34 پست

سلام مامانای عزیز من هفته۲۱بارداری هستم و میخوام تهران زایمان کنم سزارین چهارم هستم و عملم کمی خطرناکه(بارداری ناخواسته بوده لطفا سرزنش نکنید)از تهران و دکتراش شناختی ندارم پس لطفا کمکم کنید کدوم بیمارستان خوبه و کدوم دکتر چون احتمال آسیب به مثانه و روده هم وجود داره میخوام بیمارستان باشه نه فقط تخصص زایشگاه

خیلی ممنون

عزیزم منم چند بار در مورد این بیمارستان مصطفی خمینی سوال کزدم هیشششششکی جواب نداد.. 

البته سرچ کردم تاپیکای قبلیو.. اونا رو خوندم ولی مال سالایزقبلتر بوه نظرات. 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم چند بار در مورد این بیمارستان مصطفی خمینی سوال کزدم هیشششششکی جواب نداد..  البته سرچ ...

من زنگ زدم بیمارستان از دکتر آقا بیگی نوبت گرفتم یکشنبه هفته بعد ساعت دو بهم نوبت دادن هزینه یزاربن هم پرسیدم گفتن ۱.۶۰۰تا۱.۷۰۰در میاد دیگه توکل بخدا برم ببینم چطور ببمارستانیه دکترش چطوره میام بهت میگم عزیزم

من زنگ زدم بیمارستان از دکتر آقا بیگی نوبت گرفتم یکشنبه هفته بعد ساعت دو بهم نوبت دادن هزینه یزاربن ...

عزیزم یکی تو همین سایت سزارین‌چهارمش بود

با دکتر مهشید بحرینی تو بیمارستان بهمن سزارین شده بود 

دکتر بحرینی بیمارستان مصطفی خمینی و بهمن هست 

تو سایت بیمارستان برو فکر کنم سه شنبه ها هست

چون شرایط زایمانت یه خرده پر خطره ممکنه هر دکتری زیر بار عملت نره 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

بیمارستان مصطفی خمینی بیمارستان نیمه خصوصی و قدیمی هست

تا الان ناراضی ندیدم ازش

نسبت به هزینه که میگیره باید توقع داشت 

ولی دکتراش خوبن 

تو همین بیمارستان دکتر هداوند و دکتر معصومی هم خیلی تعریف میکنن 

البته دکتر اقا بیگی هم خبلی ها ازش راضین

ولی باید ببینی کدوم دکتر قبولت میکنه 

اگه شرایطت زایمانت خیلی سخته میتونی پیش دکتر حنطوش زاده بری 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2240380/سزارین-چهارم-من?postId=74328978 این تاپیکش بو ...

بابت راهنمایی ممنون عشقم رفتم خوندم شرح حالشو میدونی دکتر این خانم کلی بهش امیدواری داده ولی من دکترم گفت با این وضعت اصلا چرا باردار شدی مرکز بهداشت انقد باهام بد برخورد کردن و ناامیدم کردن که همونجا زدم زیر گریه تا خونه گریه میکردم 

انشاالله که عمل منم بدون مشکل باشه نگران خودم نیستم دلم برای بچه هام میسوزه اگه طوریم بشه کی به اینا رسیدگی کنه بچه بزرگم ده سالشه تازه

بابت راهنمایی ممنون عشقم رفتم خوندم شرح حالشو میدونی دکتر این خانم کلی بهش امیدواری داده ولی من دکتر ...

عزیزم خیلی به حرف دکترها اعتماد نکن بعضی هاشون الکی استرس میدن 

بسپر به خدا ایشاله که بهترین ها برات رقم میخوره 

منم هفته دیگه سزاربن سوم رو در پیش دارم

خیلی استرس دارم 

چند تا دکتر خیلی ناامیدم کردن 

دیگه سپردم به خدا خدا خودش داده خودشم کمکم کنه 

شرایطتت رو درک میکنم واقعا سخت و پر استرسه 

ایشاله که صحیح و سلامت برمیگردی پیش بچه های گلت 

یکی دیگه هم اینجا سزارین‌چهارم داشت بزار تاپیکش رو بزارم بخونی شاید اروم شی 

الان چند هفته ای؟؟

بهت گفتن ممکنه چه مشکلاتی برات پیش بیاد چسبندگی داری یعنی؟؟؟

عزیزم خیلی به حرف دکترها اعتماد نکن بعضی هاشون الکی استرس میدن  بسپر به خدا ایشاله که بهترین ه ...

مرسی فدات شم من سر سومی دکترم اذیت نکرد هفته ۳۴فرستاد سونوی چسبندگی جفت که شکر خدا نداشتم ولی برای عملم نیومد روز نیمه شعبان کیسه آبم پاره شد با اینکه شیفت خودش بود اونروز ولی بهش زنگ زدن گفت تعطیل رسمیه نمیام

انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی و صحیح و سالم با نی نیه گلت برگردی خونه نگران نباش سزارین سوم خیلی شایع هستش من نشنیدم اصلا اذیت کنن ولی میتونی دیگه لوله هاتو ببندی

من شرح عمل قبلیمو رفتم از بیمارستان گرفتم نوسته بود چسبندگیه مثانه شدید که تا حدی آزادش کردن ولی دکترم میگه احتمالا تو این بارداری تکرار بشه باز و شاید بیشتر از قبل باشه اگه عمل قبلیمو میومد و همونجا بهم میگفت وضعیتم چطوره خیلی بیشتر مراقبت میکردم که باردار نشم الان هفته ۲۱هستم

عزیزم خیلی به حرف دکترها اعتماد نکن بعضی هاشون الکی استرس میدن  بسپر به خدا ایشاله که بهترین ه ...

مهسا جون کدوم بیمارستان میری برای زایمان دکترت کیه بعد اینکه چرا ناامیدت کردن سزارین سوم مورد تایید همه دکترا هست که طبیعی تا ۵تا نزایی لوله هاتو نمیبندن ولی سزارین بعد از سه تا میتونی درخواست بدی

انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی و صحیح و سالم با نی نیه گلت برگردی خونه نگران نباش سزارین سوم خی ...

ممنون عزیزم همچنین شما 

عزیزم تو دوران بارداری قبلیت بابت چسبندگی مثانه علامت خاصی نداشتی

مثلا درد یا چیز دیگه من خودمم بابت اینا نگرانم

سر بستن لوله هم دو دلم میترسم عوارض داشته باشه

اصلا باید بپرسم ببینم دکترم قبول میکنه

من بچه دومم نموند الان یه بچه دارم و یه تو راهی