2777
2789
عنوان

وباز هم نه به ازدواج درسن پایین!

285 بازدید | 26 پست

تروخداااا خانوما یکم ب اطرافیانتون اطلاع رسانی کنید،ازدواج تو سن پایین شاید برای بعضی ها اونم درصد خیییلی کم بد نباشه اما اکثرا هیچ‌ خوشبختی نمیاره

من خودم بیست سالگی ازدواج کردم زندگی خوبی دارم خیییلی عاقلتر از همسنام بودم وگرفتار مشکلات ازدواج تو سن کم نشدم اما مخالفشم ضمن اینکه نه سال پیش که من ازدواج کردم باالان خیلی فرق کرده

هر خانومیو دیدم که زود ازدواج کرده بلااستثنا شوهرش نزاشته درسشو ادامه بده وواسه هرکاری باید از شوهرش اجازه بگیره حق نداره تا خونه مادرش تنها بره زود هم بچه دارمیشن وپایبند ب زندگی که از ابتدا اشتباه بنا شده

تفاوت سنی ده پانزده سال واقعا منطقی نیست

دنیای دو طرف زمین تاآسمون باهم فرق داره از دونسل متفاوتن

همچین مردایی سلطه طلب هستن...

کاش پدرمادرا یکم عاقلانه تر ب ازدواج بچه هاشون فکر کنن

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

صلاح مملکت خویش خسروان دانند😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکس اختیار زندگیشو داره ما ک نمیتونیم دخالت کنیم.

کسی که قصد ازدواج داشته باشه تا صبح هم بگیم اون کار خودشو میکنه.

سلطه طلبی مردا برای همه سنین هست دختر عموی من 35سالگی ازدواج کرد تنها حق نداره تا سرکوچه بره.

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 

مشکل اینه که تو ایران اکثرا هدف نهایی یک دختر را ازدواج میدونند و فکر میکنند هر چه دختر زودتر ازدواج کنه، سریعتر به هدف زنگیش رسیده....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
صلاح مملکت خویش خسروان دانند😊

مخالفم چون آمار طلاق بالا میره

تو سن کم بچه دارمیشن ونمیتونن درست تربیت کنن

ومشکلات زن وشوهری زیلدی دارن که قادر ب حل کردنش نیستن و این مشکلات رو بچه هاشون اثر منفی داره واین بچه ها جامعه ای رو تشکیل میدن که بچه های ماهم توش دارن زندگی میکنن

با خرف شما کاملا موافق هستم اما من درسن ۲۵ سالگی ازدواج کردم و همه ی این گزینه هایی که گفتید و مجبورم رعایت کنم اما خواهرشوهرم در ۱۷ سالگی ازدواج کرده و شوهرش رو خرفش نمیتونه نه بیاره برده زنشه خالا خکمتش چیه؟؟؟؟؟

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

شبیه شوهر منه اینی ک گفتی دقیقا.من ۱۸ شوریدم🙄

دهنم سرویس شد تا زندگی یاد بگیرم.بقران‌ تو ی هفته ۸ کیلو کم کردم😭😭😭😭

ولی الان بعد ۴سال راضیم.چون شوهرمو دهرم کم کم ادم میکنم😁

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با خرف شما کاملا موافق هستم اما من درسن ۲۵ سالگی ازدواج کردم و همه ی این گزینه هایی که گفتید و مجبور ...

خب من گفتم حرفای من درمورد همه صدق نمیکنه استثنا هم وجود داره

شبیه شوهر منه اینی ک گفتی دقیقا.من ۱۸ شوریدم🙄 دهنم سرویس شد تا زندگی یاد بگیرم.بقران‌ تو ی هفته ۸ ...

آره دیگه نتیجه ای که بعد کلی سختی بدست آوردی تو سن مناسب راحتتر و زود تر بدست میاد