۸۱۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 474 عنوان دوستان نظرتون در باره ی فرستادن پسر دوساله و نیمه ام به مهد چیه؟ 140 بازدید | 17 پست سلام به تازگی بچه دومم به دنیا اومده اصلا نمیرسم با پسر اولم بازی کنم اونم عصبب شده نظرتون چیه بفرستمش مهد؟اونجا حداقل با بچه ها بازی میکنه ولی نگرانم نمونه چیکار کنم بره مهد؟ این نیز بگذرد 1397/10/16 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۱۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 474 یه وقت فکر نکنه طردش کردم.سنش برای مهد کم نیست؟ این نیز بگذرد
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 دیروز مشاوره هم ب من گف برا اینکه اجتماعی بشه و از وابستگیش ب تو کم شه بزارش مهد....ولی خب اخه هنوز خیلی کوچیکه خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 برا پسر دوسال و نیم کلا چه کلاسی خوبه?چه اموزشی چه بدنی و فیزیکی....ک براسنشم خوب باشه خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
cinderella2018 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1925 اگه خونه دار هستی چندتاکلاس بفرستش که زمانش بامهدبرابرباشه ولی یه چیزم یادبگیره حس طردشدنم بهش دست نده بنظرم سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
آرزو53 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 3156 بزارش مهدكيف ميكنه بازي ميكنه و خسته ميشه و تخليه ميشه و عاقل ميشه و ...منم دخترم دو سال و چهار ماهشه گذاشتم مهد خيلي راضيم فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
مامان_ساسا_۶۸ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1705 نه اصلا زیر سه سال خوب نیسقشنگ احساس میکنه ولش کردی الان با وحود دومی ...توی خونه براش کارای جدید ایجاد کن کاغذ بچسبون به دیوار اتاقش بذار نقاشی کنه با گواش مُهر دستشو بزنه به دیوار و ... Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
بدون_کلام!!!!!!!!!!! عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 4696 یکروز در میون و نیمه وقت بفرست ..سرش گرم میشه و چون زمانش کمه خسته و زده نمیشه .. مشاور امور ملکی در کیش..🌴
۸۱۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 474 فکر میکنم خوب باشه یکمم وقت میکنم یکم هم به خودم برسم این نیز بگذرد
۸۱۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 474 صبحها خوبه یا بعدازظهر؟چون صبها تا نه و نیم خوابه تا صبحونه بدم و اینور و اونور ساعت میشه ده و نیم.وقتی هم بعدازظهرها یه چرت کوویک نمیزنه عصبی میشه این نیز بگذرد
هلن۰۰۹۸ عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 2437 برا پسر دوسال و نیم کلا چه کلاسی خوبه?چه اموزشی چه بدنی و فیزیکی....ک براسنشم خوب باشه زبان بفرستینش کلاس زبان. تا شیش سالگی بعدش تا ده سالگی شنا هیکلش شکل میگیره بعد یه ورزش رزمی آینده دار چون شنا رفته بدن آمادس گیتار و نقاشی هم در این بین بره عالیه یعنی به ۱۸ که برسه یه پسر خود ساخته بشه حرف اینه اگه از لحاظ درسی خورد به در بسته صدتا در دیگه شما براش باز کرده باشید
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 اره خوبه بزارمن از سه سالگی گذاشتم دخترموفقط نیمه وقت بزار۸ تا ۱۲ فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤