2777
2789
عنوان

برای خیر کردن چی درست کنم راحت و کم خرج باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3803 بازدید | 31 پست
ب نظرمن غذا نذر نکن ی چیز دیگه نذر کن ک برای خانواده ها و بچه های فقر باشه به کارشون ام بیاد

نذر نکردم‌میخوام خیرات و رفع شر بدم

جایی که ما هستیم خیلی هم پولدار نیستن

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این مثلا دستور حلواس😨😨

سه کیلو ارد

نیم کیلو شکر

نصف لیوان روغن

کلا مواد اولیش همین و همین مقدار کافیه

واسه سر خاک ببری

40 یا 50 نفر را کفایت میکنه

بخای در خونه ها بدی

15 تا خونه راحت جواب میده

تو ظرف نازک بریز و پهنش کن

اگه هم دوس داشتی یکم پودر نارگیل بریز واسه تزیینش

سه کیلو ارد نیم کیلو شکر نصف لیوان روغن کلا مواد اولیش همین و همین مقدار کافیه واسه سر خاک بب ...

ینی شما شکرو میریزین توی ارد مگه شکر و اب و زعفرونو جدا شربت درست نمیکنین بریزین توی ارد؟؟؟؟؟

نخیر آدم خوبه🤣🤣

عه غلط نوشتم چرا نفهمیدم 😕

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اینی که میگی زیاد میشه مرسی از راهنماییت

فکر نکنم زیاد بشه خودمم تو فکرشم آخه گفتم با سی تومن میتونم سه تا دانش آموز ضعیف رو جایزه بدم سرصف

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
ینی شما شکرو میریزین توی ارد مگه شکر و اب و زعفرونو جدا شربت درست نمیکنین بریزین توی ارد؟؟؟؟؟

شکر که تو آرد نمیریزن

وقتی تفت دادی

روغن و شکر اصافیه کن

گلاب یا هل هم میتونی اضافه کنی

من کم خرج ترین را گفتم